Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Anette Sand fra Regnskabsskolen Hvad ved din bankrådgiver om dig?

Hvad ved din bankrådgiver om dig?

2,637 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
10 August 2010

Tja, hvis du har skiftet den gode, gamle digitale signatur ud med NemID (endnu en tvivlsom varebetegnelse fra SKAT&co.), så ved din bankrådgiver måske mere, end du selv har fortalt ham eller hende. For som det fremgår af Børsen i dag, er der en sikkerhedsbrist i NemID som gør, at virksomheder, offentlige myndigheder, banker mv., kan se meget mere om os og vores økonomi, end der er blevet oplyst i de TV-kampagner, som forsøger at få os til at forstå, at vi nu skal være glade for skiftende papirkoder i stedet for den digitale signatur - altså jubelkampagnerne for NemID. For eksempel kan bankrådgiveren se, hvilket engagement, du måtte have i andre banker.

Det synes jeg bare lige, du skulle vide inden du evt. haster med at hoppe på vognen.

Link til Børsens artikel om sagen her.

Edit: Foranlediget af de nedenstående kommentarer: Blandt andet Computerworld mener ikke, der på nogen måde kan være noget om den sikkerhedsbrist, Børsen beskriver.

Link til Computerworlds artikel her.

Så måske er det sikkert, måske ikke. Men jeg glæder mig til at høre fra den første glade bruger af NemID. Indtil videre virker det nemlig ikke særlig attraktivt for mig at skulle af med den digitale signatur, uanset at det måske er sikkert nok.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Anette skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere