Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Anette Sand Ny direktør i Anette Sand ApS

Ny direktør i Anette Sand ApS

2.146 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
12 January 2010

Først opgav jeg ideen om at være ene-ejerleder, og Inloco Regnskab blev omdannet til Anette Sand ApS med 20 ejere. Og det var en vældig forbedring. Alene det at få en super skarp bestyrelse har ændret meget på min - og vores - måde at tænke forretning på i Regnskabsskolen og Inloco Regnskab.

Vi har i et års tid overvejet den fremtidige struktur i selskabet - og også her kommer bestyrelsen til sin ret: Der bliver sat ord på ting, jeg måske godt ved men ikke helt kan få italesat. I dette tilfælde at jeg selv har hindret udviklingen: Jeg vil jo gerne både undervise og være til stede, når Inloco Regnskabs kunder har brug for det - og samtidig vil jeg gerne lave nye og spændende kurser og arrangementer i Regnskabsskolen, og den daglige drift, ledelse, administration, økonomi og lidt skriveri skal også passes. Og når jeg skal så mange ting på én gang, går det for langsomt.  Alt, alt for langsomt. Især med de meget spændende udviklingsaktiviteter, som jeg brænder for men ikke har kunnet afse tilstrækkelige ressourcer til. Samtidig er det svært for mig at se, hvordan jeg skulle finde en medspiller, forskellige ting har været overvejet (vendt og drejet) - men de lå ikke lige til højrebenet.  Lige indtil her i december måned, hvor tingene pludselig gik hurtigt - og jeg kan med meget stor fornøjelse og slet skjult stolthed præsentere min nye partner:

Fra 1. februar 2010 bliver Jesper Laugesen, som indtil nu har været næstformand i bestyrelsen, direktør i Anette Sand ApS - og han overtager en hel række af mine ansvarsområder. Min titel bliver "faglig direktør" - eller noget i den stil - for det er det, jeg skal fokusere på: Faglighed og udvikling. Jesper kommer med en solid viden og erfaring inden for blandt andet pædagogik, IT, økonomi og projektudvikling. Det kan simpelthen ikke blive bedre.

HURRA-HURRA-HURRA

Som I måske ved, er vi flyttet til nye, dejlige lokaler lige ved Dr. Louises Bro: Wesselsgade 2, stuen. Så vi har meget at fejre.

Vi holder kombineret housewarming og velkomstreception for Jesper. Kom og hils på - indbydelsen ligger lige her. Det er den 27. januar, og vi glæder os til at se dig.

 

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Anette skriver Skriv dig op