Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Anette Sand fra Regnskabsskolen Arbejdsgiver i Københavnsområdet?

Arbejdsgiver i Københavnsområdet?

1,028 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
09 December 2009

Der er uanede muligheder for at kaste sig ud i diskussioner her på Amino. Men ind imellem er der nogle emner, som måske ikke er helt egnede til det offentlige rum. Måske især dem af os, som har medarbejdere, kan ind imellem få brug for at vende en problematik med andre - om ansættelser, krav, uenighed, opsigelser, ret og rimelighed, regler og paragraffer. Og måske også: Ansvar, krise, udvikling, rollen som chef/leder/støttepædagog og alt muligt andet. Nogle opretter nye, hemmelige profiler til den slags. Jeg har nu kun min egen og har ikke lyst til at skrive anonymt, så derfor en gruppe i stedet. Selvom vi har super gode medarbejdere, er det de færreste ledere forundt at glide helt problemfrit igennem.

Jeg har oprettet en gruppe her på Amino, som hedder Arbejdsgivere Københavnsområdet. Find den, hvis du kan! Jeg kan ikke finde ud af at linke direkte til den.

Tanken er, at vi kan sparre med hinanden i et lukket forum i hverdagen, og hvis der er interesse for det, mødes et par gange om året på skift hos dem af os, der har et mødelokale for at styrke vores netværk, vende interessante emner og få inspiration til at løse vores egne problemer.

Er du arbejdsgiver i Storkøbenhavn? Meld dig på banen i "Arbejdsgiver Storkøbenhavn":

Jeg glæder mig til at se dig.

:-) Anette

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Anette skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere