Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Medskyldig Jeg, en visuel identitetsdesigner!

Jeg, en visuel identitetsdesigner!

866 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
05 September 2011

Som identitetsdesigner beskæftiger jeg mig med den del af markedsføringen, hvor en virksomheds profil visualiseres for målgruppen. 

Enhver virksomhed, produkt eller kampagne har med fordel brug for en identitet i form af farver, former og typografi. Populært kaldes dette for en visuel identitet og indeholder ofte, også en bevidst tegnet logotype (skrift) og et bomærke (ikon) placeret tæt på hinanden.

Med en visuel identitet formidles virksomhedens, produktets eller kampagnens værdier, ydelser, størrelser, seriøsitet og funktioner på få øjeblikke og kan eksponeres til få eller mange igennem online og offline medier.

Efter lang tids vedvarende og korrekt brug bliver et visuelt udtryk, eller dele af denne, synonym med en virksomheds kernekompetencer og værdier. Bruges den visuelle identitet med omtanke og respekt vil den hurtigt blive det mest værdifulde en virksomhed ejer.

En visuel identitet skal opdateres, vedligeholdes og udvikles på, således at den hele tiden kan tilpasses og gøres brugbar på nye flader i nye medier og fremstå vedkomne og moderne overfor målgruppen igen og igen og igen...

At arbejde med udformningen af identiteter kræver lige dele kendskab og forståelse for medier, i form af begrænsninger og teknisk udførelse, som evnen til at sætte sig ind i en virksomheds behov, værdier og budskaber for derefter at formidle disse til en målgruppe.

Jeg brænder for det jeg laver og jeg tror på det jeg laver. Jeg tager mig godt betalt for mine ydelser - 600 kr. i timen. Vælger du at hyre mig til en identitetsopgave, skal du vide at, bag prisen ligger tusindvis af arbejdstimer med en konstant finjustering og udvikling af arbejdsredskaber for at kunne arbejde bedre og opnå større forståelse for mit håndværk - til gavn for dig.

Min succes er at være medskyldig i din succes!

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Slettet skriver Skriv dig op