Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Peter Skouhus Grafisk design - CMS - installation for DKK 125,- i timen

Grafisk design - CMS - installation for DKK 125,- i timen

929 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
17 June 2009

Krisen kradser for mange i reklame og media verdenen lige nu, dyre lønninger og dyre kontorer er et par af de ting, som presser bundlinjen syd på. Hvad kan man gøre i sådan en situation?  Vi ved alle at det er muligt at outsource IT udvikling, nu er spørgsmålet så, kan man også outsource det grafiske design?

Svaret er ja og det nemt og lige til.

1902 Express er det sidste tiltag fra os her i Manila. Servicen henvender sig primært til CMS huse, designer og grafiske virksomheder.  Vi kalder servicen for 1902 Express fordi vi er hurtige, det hele er nemt og alt er gearet til at man kommer frem til målet i en fart. Og så er det både fleksibelt og utrolig billigt.

Gennem 1902 Express er det muligt at få lavet lækkert web 2.0 grafisk design, med eller uden flash banners, opsætning af CMS systemer (open source eller din virksomheds eget proprietære CMS system) såvel som installation af disse.

De sidste 10 år har rigtigt mange IT virksomheder benyttet sig af IT outsourcing enten ved at have egne udvikler i en Ukrainsk udviklings fabrik eller ved at outsource fulde IT projekter til virksomheder som 1902. Der findes vel næsten ikke en IT virksomhed som ikke outsourcer og dem som ikke gør/gider outsourcing får svært ved at klare sig i konkurrencen.   

Jeg er overbevist om at det næste som sker, er outsourcing af grafisk arbejde (web design, banner og den slags i starten) til lavløns lande som Filippinerne.  Den dyre Danske grafiker skal udtænke kampagner, layout og så sende et par oprids til grafikeren i Manila. Det færdige layout (som er på Engelsk) levers i Photoshop og den dyre Danske grafikker oversætter lynhurtigt menu punkterne til Dansk.  Der er mange penge at spare her for det moderne web bureau eller design virksomhed.

Og tro mig når jeg siger; det er meget meget nemmere at outsource grafisk arbejde end at outsource IT udvikling. It’s a walk in the park in comparaison!
 

Du kan læse alt om time priser, time forbrug  og den slags på www.1902express.dk

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Peter skriver Skriv dig op