Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Alt om Online Backup Online backup eller managed online backup?

Online backup eller managed online backup?

1,333 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
08 March 2015

Et spørgsmål, vi bliver stillet næsten dagligt er "Hvorfor Dansave Backup?" Mens de fleste af vores eksisterende kunder kender svaret, er det også vigtigt at forklare de interesseret og de ny kunder det.

Overvej, hvad der sker, hvis bremserne på din bil knirker, og du kommer hjem fra autoværkstedet med de ny bremseklodser i en kasse. Er din bil problem virkelig løst? Sandsynligvis ikke.

Nu overveje, hvad der sker, hvis din virksomhed har brug for at beskytte sine vigtige forretnings kritiske data, og du gå online og køber et billigt online backup løsning. Er din backup problem virkelig løst? Husk på at hver kundes situationen er anderledes, og skal ses individuelt. Det er nogle gange en tidskrævende og arbejdskrævende proces.

Hvis du Googler søgeordene "online backup" vil du finde masser af billige online backup virksomheder.

Så, har din virksomhed brug for en billig online backup løsning - eller har den i stedet virkelig brug for en pålidelig løsning, der beskytter dine forretningskritiske data?

Dansave Backup giver alle kunder en Managed Online Backup løsning.  Vi tilbyder gratis og proaktiv support til alle kunder og vi overvåger alle online backups jobs 24/7. Hver måned tages der hos Dansave over 6.000 backup jobs som resulterer i millioner af filer, der overføres på vores storage-servere. Men ikke alle planlagte backup jobs bliver vellykket gennemført. Sommetider vil nogen backup jobs fejle. Hver dag, er der ca omkring 2% af alle backups jobs som kommer ud med en fejl.

Vores automatiserede overvågnings og support værktøjer hjælper os med at identificere den lille procentdel af backups jobs som fejler. Når vi identificerer et problem, informere vi kunden eller deres IT konsulent med det samme og hjælper dem med at rette fejlen. Dette bliver dog desværre fuldstændig ignoreret af mange andre backup leverandør.

Alle os her hos Dansave online backup forstå, at du er afhængig af os til at være der, når alt andet mislykkes.

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Nikolas blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere