Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Alt om Online Backup Dansave Backup tilbyder gratis proaktiv support

Dansave Backup tilbyder gratis proaktiv support

1.184 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
06 August 2013

Dansave backup tilbyder gratis og proaktiv support til alle kunder og vi overvåger alle online backups jobs 24/7.

Hver måned tages der hos Dansave over 6.000 backup jobs som resulterer i millioner af filer, der overføres på vores storage-servere.

Men ikke alle planlagte backup jobs bliver vellykket gennemført. Sommetider vil nogen backup jobs ikke starte. Andre gange vil backup af en fil eller en database fejle af forskellige oversager.

Hver dag, er der ca omkring 2% af alle backups jobs som kommer ud med en fejl. Nogle gange bliver problemet løst af sig selv og backuppen kan køre uden fejl den næste dag. Men mange gange, kræver det teknisk support.

I sidste uge, stødte vi på nogle af disse fejl: En pc, der blev genstartet under ​​en backup, et diskdrev der var helt fuld, et diskdrev der begyndte at fejle, en ny firewall konfiguration der blokerede adgangen til internettet, filrettigheder på en server som var indstillet forkert, SQL og Exchange databaser der blev indstillet forkert, en bruger prøvede og sikkerhedskopiere en 60 GB virtuel maskine over en (langsom) ADSL-forbindelse. Vi havde også et selskab, der havde købt en ny server og helt glemte at backup softwaren skulle flyttes fra den gamle server til det nye!

Vores automatiserede overvågnings og support værktøjer hjælper os med at identificere den lille procentdel af backups jobs som fejler. Når vi identificerer et problem, informere vi kunden eller deres IT konsulent med det samme og hjælper dem med at rette fejlen, så den næste dags backup kører godt. Dette bliver dog desværre fuldstændig ignoreret af mange andre backup leverandør.

Hver kundes situationen er anderledes, og skal ses individuelt. Det er nogle gange en tidskrævende og arbejdskrævende proces.

Alle os her hos Dansave online backup forstå, at du er afhængig af os til at være der, når alt andet mislykkes.

Du kan læse mere om os ind på www.dansave.dk

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Nikolas skriver Skriv dig op