Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Online Backup er et must

1.216 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
15 July 2013

Når vi snakker om backup så er tape og eksterne harddiske en uddøende race. Cloud computing er revolutionerende indenfor backup industri. Det er i dag en del af almindelighed at adoptere en online backup teknologi og det er fordi online backup er sikrere, hurtigere, billigere og bedre.

Ideelt set, ønsker du ikke at gemme dine vigtige data lokalt i virksomheden. Når du tager backup med tape onsite, øger du risikoen for tab af data - når dit kontor står over for en katastrofe.

Bånd er også oftest upålidelige, og kvaliteten af ​​deres backup kapacitet forringes over tid, det er bare den skinbarlige virkelighed. Derimod eliminerer online backup hardwarefejl, tyveri og menneskelige fejl – og mennesker lave fejl, og desværre en masse.

Online backup kan også være en del billigere.

Med en stigende fremskridt inden for diskdrev og datacentre teknologier + den faldende båndbredde pris er online backup faldet en del ned i pris, og derfor med bånd backuppen vil omkostningsfordelen også hurtigt forsvinde.

Online backup tilbyder simpelthen en mere sikker løsning og er også omkostningseffektiv når vi snakker om sikkerhedskopier af din virksomheds forretningskritiske data. Hvis du vil vide mere om at beskytte dine data, kan du læse mere ind på Dansave hjemmeside www.dansave.dk. Vi tilbyder nemlig de første 30 dage gratis, så du lige kan teste systemet af inden du køber. Løsningen overvåges 24/7 og der tilbydes gratis support til alle kunder.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Nikolas skriver Skriv dig op