Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Alt om Online Backup Virus er ikke den eneste trusle mod virksomhedens data

Virus er ikke den eneste trusle mod virksomhedens data

913 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
23 June 2012

Nogle virksomheder tror, ​​de er helt dækket ind ved blot at købet et godt og dyr antivirusprogram. Derfor bekymre virksomhederne ikke om at miste deres data ved virus og malware infektioner.

Det er et godt system at have på plads. Men du skal aldrig stole på ét system alene. Især når der er flere farer derude som lurer og kan sørger for at virksomheden mister alt data. Disse farer kan opstå med ikke andet end en almindelig gammel menneskelige fejl. Fordi ingen af ​​os blev skabt perfekt, og medarbejderne kan tabe og skade ting. Det er ikke deres skyld, men desværre sker det. De kan både komme til at ramme delete-knappen ved en fejltagelse, vælte kaffe ned i pc'en eller de kan få deres pc stjålet...

Hvad kan vi gøre for at fjerne disse problemer fra arbejdspladsen? Intet. Ikke en ting. Vi vil alle lave fejl i livet fra tid til anden. Det vil altid være en kendsgerning. Men en fejltagelse virksomheder ikke skal gøre, er at tro, at de ikke har brug for en online backup løsning. Med online backup, kan enhver af disse datatab scenarier løses på meget kort tid ved hjælp af en simpel restore proces. Så du skal ikke vente på dine filer bliver udslettet for evigt af en eller en anden uheldige begivenhed på kontoret.

Get om bord på online backup skibet nu!

Hænderne bag Dansave Backup har rødder i flere forskellige afdelinger af It-sektoren og giver derfor et bredt kendskab samt kompetence i sikkerhed omkring opbevaring af data. De forsøger at være nyskabende & personlige i alt, hvad de foretager sig.

Dansave Backup giver jer den bedste brugervenlighed og enkelthed i styring af din virksomheds data. Backup programmet er lavet af de bedste, til fordel for dig og er baseret på Ahsay teknologi.

De fleste Backup løsninger er bygget til meget store virksomheder hvor i Dansave er designet, og prissat til alle os andre. Til alle os iværksættere og mindre virksomheder, der gerne vil have en professionel backup løsning uden at gå på kompromis med medarbejdernes fleksibilitet. En løsning, der ikke kræver dyr hardware, besværlige installationer eller tekniske konsulenter.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Nikolas skriver Skriv dig op