Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Alt om Online Backup Gode funktioner med Online Backup

Gode funktioner med Online Backup

1.002 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
22 May 2012

Hvis der stadig er mennesker derude, der ikke har hørt om online backup og dens fantastiske funktioner, så er der herunder en liste over nogle af de vigtigste ting ved online backup, der kan gøre hverdagen meget lettere og naturligvis, sikrere.

Automatisk planlagt backup - er måske den vigtigste og mest afgørende funktion, som hjemmebrugere og virksomheder ønsker, og vil drage til stor fordel. Dette fritager brugerne og virksomheder deres manuelle backup-opgaver, og dermed også fjerner risikoen for menneskelige fejl, glemsomhed og alt den tid det kræver.

Høje krypterings muligheder - dine data er private og opbevares i sikre datacentre og der bruges militær kryptering af dine filer. Først krypteres dine filer med en 256 bit AES kryptering og en krypteringskode du har valgt. Derefter sendes de krypterede filer via en SSL krypteret tunnel til Dansave. Dine filer er derfor dobbelt krypteret.

Kontinuerligt Backup -  betyder, at backupklienten automatisk gemmer en ny version af en fil, hver gang der bliver foretaget ændringer. Så det er kun ændringerne der bliver uploade og ikke hele filen igen.

Ingen udgifter til backuphardware - da alle dinne data ligger i skyen, er der ingen grund til brug af store summer på inkøb af hardware, opgraderinger eller brug på vedligeholdelse. Du betaler kun for de antal GB plads du bruger. 

Frigørelse af personale - til andre opgaver uden at skulle tænke på backup og datasikring.

Disse er blot nogle af de fantastiske funktioner, der følger med en online backup løsning. Uanset om du er efter en simple løsning eller en mere avanceret løsning. Der er noget for enhver smag.

Dansave Backup er parat til at rådgive dig helt gratis - Vi vil gerne i dialog med dig om en online backup løsning, som billigt kan sikre din virksomhed mod data tab.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Nikolas skriver Skriv dig op