Online backup til iværksætter - Alt om Online Backup - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

Online backup til iværksætter

Skrevet  17-05-2012 16:33  af  Nikolas Ottas 

Dansave backup har lanceret nye ekstrem billige online backup priser, så iværksættere, selvstændige og mindre virksomheder kan være med på online backup.

Gennem tiden har vi erfaret, hvor stor betydning det kan have for et firma at have en online backup løsning, det fungerer automatisk og optimalt. Nogle filer er så vigtige, at store dele af produktionen kan gå i stå, eller tabt når disse filer mangler. Samtidig skaber online backup tryghed i firmaet, når alle er klar over, at alt kan hentes igen ved eventuelle tab eller it-nedbrud.

Mange iværksætter og små virksomheder bruger som regel en NAS boks, eller eksterne harddiske til backup for at spar penge. Disse traditionelle backup metoder er langt fra optimale, og det kan hurtigt gå galt hvis uheldet rammer. Du kan være helt sikker på at, en harddisk på et tidspunkt fejler, og som tommelfingerregel siger man at en harddisk har et livstid på 3 år.

Mange synes at Online backup kan være en dyr løsning at betale om måneden, og nøjes derfor med at købe en ekstern harddisk som "backup". Der er mange ulemper med backup til NAS bokse og eksterne harddiske. Udover at det ikke køre automatisk så hjælper fx din såkald backup INTET hvis du opbevarer den eksterne harddisk på kontoret eller på dit hjemmekontor. Der kan nemlig forekomme indbrud, brænd, vandskader osv. der gør at dit backup ikke kan bruges.

Online backup har den fordel at sikkerhedskopien bliver lagret uden for huset, og samtidig kører automatisk hverdag.

Dansave backup har sænket prisen så langt ned at alle kan være med, og dermed sikrer virksomhedens data. Både iværksætter og små virksomheder, har nu råd til online backup via Dansave. Jeg er selv iværksætter, og ved hvor vigtigt det er at prisen er den rette. Med en billig online backup hos Dansave, kan din virksomhed således undgå bekymring og stress omkring IT sikkerheden.

Se mere på Dansaves hjemmeside www.dansave.dk

 

 


Kommentarer

Optimer salget ! skrev re: Online backup til iværksætter den 21-05-2012 kl. 16:24

ser ud til at være en go ydelse

Er kommentaren brugbar? 1 0
 
Besøg vores andre hjemmesider :
lll