Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Alt om Online Backup Medarbejdere undlader at sikkerhedskopiere deres data

Medarbejdere undlader at sikkerhedskopiere deres data

1.098 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
29 April 2012

Medarbejdere, der arbejder på afstand er ikke anderledes end deres kolleger på kontoret i, at de regelmæssigt producerer data, der skal lagres og bakkes op af selskabet.

Ifølge en ny rapport fra Staples 'business-to-Business Division, Staples Advantage, er der medarbejdere der ikke anerkender betydningen af ​​data backup. Faktisk sagde 33 procent af de adspurgte i Staples 'meningsmåling, at de aldrig har bakket deres data op.

Ed Ludwigson, vice president og general manager for Staples Technology Solutions siger at, "Data kan være livsnerven i en organisation, så det er vigtigt at give medarbejder it-uddannelse i sikkerheden".

Det er jeg fuldstændig enig i. Virksomhederne bør levere en online-backup-løsning til deres medarbejder der arbejder på afstand og på kontoret, og dermed løse problemet. Med en online backup løsning, vil de ansatte have en robust løsning til lagring af data, mens selskabet kan sikre, at alle data er også sikkert gemt i en anden lokation.

Flere virksomheder burde installere en online backup løsning. Ifølge en nylig undersøgelse, har 48 procent af dem erkendt i at have lidt tab af data på et tidspunkt. Heldigvis er de små virksomheder klar til skifte til skyen. En måling viser, at mange små virksomheder som er hitech-kyndige er klar til at vedtage cloud løsninger, eller allerede har gjort det.

Når det kommer til sikkerhedskopiering af kritiske data, er behovet ikke anderledes mellem små og store virksomheder.

Hvis din virksomhed ikke allerede har en online backup løsning, så kan Dansave backup uanset virksomhedsstørrelse, hjælpe dig med at skræddersy en online backup løsning der passer til din virksomhed..

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Nikolas skriver Skriv dig op