Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Bliv rig med god samvittighed Bliv rig med god samvittighed - uge 48 - Sindsro.....

Bliv rig med god samvittighed - uge 48 - Sindsro.....

1.292 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
02 December 2011

Hjælp til at opnå sindsro

 

Dit sind bliver sundt eller syg alt efter den stimulans som du giver det – akkurat som vores fysiske krop reagere på den mad vi spiser. Nogle af dine daglige oplevelser er gode for dit mentale helbred, og enkelte må elimineres før de bliver til en dødelig gift.

 

            Når du har fået sjælefred, vil dit sind afvise enhver tanke og mental reaktion som ikke er gunstig for din velfærd. Men før du når frem til denne prisværdige kontrol over dit sind, vil du opdage at det er nødvendigt at skille sig af med alle negative mentale påvirkninger som du ikke ønsker skal være en del af din karakter ” At skille sig af med” består i at omforme negative tanker til positive tanker. Dette gør du ganske enkelt ved at bortvise negative tanker og træne dig op til tænke behagelige tanker.

 

            O. Henrys første og eneste oplevelse med kriminalitet, førte til en fængselsdom og udløste et skrivetalent som gjorde ham udødelig indenfor litteraturans område.

 

            Jack Londons fustrationer i puberteten blev til romaner der gav ham stor berømmelse mens han levede. De historier han skrev værdsættes højt selv den dag i dag.

 

            Knut Hamsun forsøgte sig med meget og mislykkedes med det meste. Til sidst bestemte han sig for at skrive om sine skuffelser, i bogen sult. Den bidrog til Hamsun”s berømmelse og til at han senere fik en Nobelpris for at skrive Markens grøde

 

            Husk at oplevelser i livet – gode og dårlige – ikke er vigtigt hver for sig.

Den enkeltes reaktion på disse oplevelser er det som tæller. Ved at lukke døren for ubehagelige oplevelser kan man forvandle dem til goder af stor værdi, både for dig selv og for din omverden.

 

            Charles Dickens blev skuffet i sit første kærlighedsforhold. I stedet for at hoppe ud fra den højeste bygning i byen eller tage en overdosis sovepiller, forvandlede han den ugengældte kærlighed til David Copperfield, et mesterværk der åbnede døren til en karriere præget af fyrstelig ære og rigdom.

 

            Det sker ofte at, før vi finder os selv må vi gennemgå en del modgange, skuffelser, nederlag og fiaskoer. Det er højest sand synligt at Harry Truman ville være blevet meget overrasket hvis nogen havde fortalt ham at han en dag skulle blive præsident for De forenede stater.

 

            Det er en lykkens dag for os når vi opdager at der ikke findes noget som et permanent tab, at for alt de som tages bort vil noget med ligeså stor eller større værdi erstatte det og måske noget helt andet en det vi forventede eller mistede.

 

            Det er en lige så lykkelig dag når vi opdager at det meste af vores såkaldte fiaskoer og nederlag er velsignelser i forklædning. De tvinger os til at omlægge kursen således at vi ledes til større muligheder, større lykke og større indsigt.

 

            Det ville have været vanskeligt at sælge denne ide til Milo C. Jones da han var en sund og frisk bonde i Wisconsin, men hvis du havde sagt det til ham efter at han var blevet lam og havde opdaget et sind der herefter gjorde ham til mangemillionær, ville han have hørt på dig med stor respekt.

 

Er det ikke mærkeligt at folk sjældent kommer til sig selv før de er blevet ramt af en katastrofe? Måske skaberen planlagde det på denne måde. Det ser ikke ud til at være nogen anden forklaring. Det rigeste kobberbrud i verden blev opdaget af en minearbejder som havde brugt det meste af sit liv på at lede efter guld. Hans trofaste muldyr, der bar alt hvad han ejede og havde, trådte ned i et jordhul, brækkede benet og måtte skydes. Da minearbejderen forsøgte at grave muldyrets ben fri, opdagede han en rigdom af kobbermalm.

 

            Husk at når fustrationer efter det sidste nederlag overvælder dig, kan det være det stille arbejde fra en ukendt ven der forsøger at redde dig fra problemer.

 

Dansk fortolkning

 

Flemming Hebsgaard

One2move – Biludlejning                    

www.one2move.com

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Flemming skriver Skriv dig op