Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Bliv rig med god samvittighed Bliv rig med god samvittighed - Uge 27 - Vågn op.....

Bliv rig med god samvittighed - Uge 27 - Vågn op.....

1.014 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
04 July 2011

Vågn op og mød dit positive jeg

 

I Alaska arbejde nogle ingeniør soldater febrilsk på at bygge en bro færdig. Elven var tilfrosset, og ingeniørerne brugte isen til at holde de centrale bro hoveder oppe. Hvis de ikke fik de centrale bjælker på plads før isen smeltede, ville det være en katastrofe.

 

                      Stålbjælkerne var produceret på et stålværk i Pennsylvania, og dette indebar at der var en lang transport tid til byggepladsen. Situationen blev ikke bedre af at elendig vejr havde forsinket forsendelsen af stålbjælkerne så meget at ingeniørerne kun havde nogle få dage til at færdiggøre broen i. Endelig kom bjælkerne, de blev hejst i stilling og sænket på plads. Og det viste sig at de var nogle få centimeter for korte.

 

                      Det blev hastigt varmere, og stålværket var tusinder af kilometer borte. En umulig situation ? ”Ikke for en positiv tænker med lederevner”

 

                      En ingeniør med disse kvaliteter ringede straks til stålværket og fik iværksat produktion af en ny stålbjælke, på den rigtige længde. Nogle medarbejdere på værket var også udstyret med sådanne lederevner der gjorde at ordet umuligt ikke havde nogen betydning. Bjælken blev produceret i rekordfart og sendt af sted til Alaska med et transportfirma der sørgede for at bjælken var undervejs med topfart dag og nat.

 

                      Bjælken blev losset i Alaska, hejst op og sænket på plads præcis tre minutter før isen under de midlertidige bro hoveder gav efter. Dette var en operation der ikke bare blev overvåget af viljestærke enkelt personer, men også af en stille partner der altid hjælper individer der ved nøjagtigt hvad de vil og som er fast besluttet på ikke at stille sig tilfreds med mindre.

 

                      Det er den kraft der er tilgængelig for de mennesker der er udstyret med mål bevidsthed. Denne kraft lader dem udnytte de love der giver universet orden. Og mål bevidsthed har vi alle en større eller mindre del til rådighed af.

 

                      Abraham Lincolns storhed viste sig fra den stærkeste side når han stod overfor problemer, der ville have formørket sindet på mindre stærke mennesker. Fiaskoer, nederlag og modgang i hans tidligere liv var blevet omdannet til en grad af intelligens gennemsnits mennesket aldrig oplever. Lincoln havde den sjældne egenskab at frem for at give op kunne han mobilisere mere viljestyrke end normalt, når livet var hårdt og succesen ikke var nær.

 

                      Dette er en karakter der virkelig skaber store mænd og kvinder. Alle kan give op eller ændre mening ved at koncentrere sig om noget andet når nederlaget truer. Det er præcis det de fleste mennesker gør når de støder på vanskeligheder i deres liv. Dette er måske en af årsagerne til at der er så mange fiaskoer og så få Succeser i livet. Ser du dit virkelige jeg når du ser dig i spejlet ? Du ser bare det hus hvor dit virkelige jeg bor.

 

                      Hvis du aspirere til større succes i livet, bør du gøre dig bedre kendt med det store, mægtige positive jeg som holder til i din krop. Det kan skabe alt den glæde som du stræber efter, alt materiel rigdom du behøver for at få ro i sjælen, og gøre at du opnår den lykke du søger, samt sørge for at din fysiske krop er fri for sygdomme og unødvendige plager.

 

                      Denne ubemærkede og usete egenskab som holder til i din krop, kan ned til mindste detalje udføre instrukser som du giver den. Men du må selv tage initiativet og fortælle den hvad du ønsker dig af livet. Du bestemmer selv over dit positive jeg, og du har privilegiet at kunne rette det positive jeg mod de mål som kun du vælger.

 

                      Der findes altid et stort antal ”genier” som præsterer det umulige i løbet af en generation, men hver gang du finder et, opdager du også en person som har fået kontakt med sit positive jeg og som har retter dette mod et bestemt mål med fuldstændig blind tro og tillid.

 

                      Jeg har haft den ære at samarbejde med og blive bekendt med mange af de mest fantastiske og vellykkede mænd og kvinder som den Amerikanske nation har fostret det sidste halve århundrede. Hver eneste af dem har opnået succes ved hjælp af kraften i det positive jeg.

 

                      Tag råde ret over dit positive jeg, og det vil sætte dig på succesen vej, således at du kan opnå en hvilken som helst triumf og præstations niveau som du måtte ønske.     

        

Dansk fortolkning

 

Flemming Hebsgaard

One2move – Biludlejning

www.one2move.com

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Flemming skriver Skriv dig op