Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Bliv rig med god samvittighed Bliv rig med god samvittighed / Indledning

Bliv rig med god samvittighed / Indledning

1.078 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
16 December 2008

Indledning

 Denne samling af Napoleon Hills arbejde er udgivet for at give dig en ugentlig indsprøjtning. således at dine anstrengelser for at opnå personlig og økonomisk succes forbedres. Som W Clement Stone så pænt skriver i forordet, er motivation et bål som hele tiden skal have ny brændstof for at kunne fortsætte med at brænde.

                      Der er 52 kapitler, en til hver uge i året. Læs hver uge, vælg en fast dag i ugen på et fast tidspunkt. Et tidspunkt hvor du har en god anledning til at gennem tænke hvad Napoleon Hills råd indebære for dig. Ingen af disse artikler er lange, ingen af dem er vanskelige at forstå. Men de er udfordrende. Efter at have redigeret denne antologi og gennemgået indholdet gentagende gange, kan jeg fortælle at jeg fortsat bliver inspireret hver gang jeg nærmer mig dem.

                      I den sidste uge hvor jeg arbejdede med bogen, var jeg netop færdig med at gennemgå uge 30, " vær optimistisk " da jeg kom til at tænke på et projekt som jeg havde påbegyndt , men lagt til side som usandsynligt. Men med frisk mod tog jeg det frem igen samme aften, og næste morgen havde jeg et færdigt skriftligt forslag. En uge senere solgte jeg projektet for 20 procent mere end jeg havde forventet. Hvis jeg havde læst " Vær optimistisk " endnu en gang er jeg sikker på jeg ville havde gjort det endnu bedre.

                      Det er ikke sikkert du får lige så momentane fordele efter hvert kapitel.  

" Tilfredshed " ( uge 49 ) har et budskab som kan være dig til nytte lige meget i denne uge som flere år frem i tiden. Det er et budskab med en betydning som vil blive klare og klare for hver dag der går. " Artisteri " ( uge 14 )  vil derimod kunne give dig nogle konkrete tips som du kan sætte ud i livet med det samme du lægger bogen fra dig.

                      Du vil måske også konstatere at en bestemt artikel henvender sig ekstra tydeligt til dig. Brug nogle dage eller en ekstra uge på dette budskab. Bliv rig med god samvittighed  er ikke noget kapløb. Det er en proces som skal hjælpe dig. Du og ikke kalenderen bør bestemme fremdriften.

                      Men hvis du ikke indser nytten af artiklen første gang du læser den, skal du ikke gå videre til den næste med det samme. Budskaberne kan være subtile, eller dit sind er ikke i første omgang modtagelig. Tag dig tid til grundigt at gennemtænke hver artikel. Den vanskelige opgave jeg stod overfor da jeg skulle vælge artikler fra en meget større samling, var at hver gang jeg læste en artikel som jeg havde vraget, opdagede jeg nye muligheder og budskaber. Dette er også en god grund til at begynde læse rytmen på ny, når du er kommet igennem Bliv rig med god samvittighed. Du vil da have vokset en del mentalt og når du læser hver enkelt artikel igen vil du finde ny visdom, og se på hver enkel artikel i et helt nyt perspektiv.

                      Hvis du syntes at det er en ren trædemølle at læse de samme ord hver aften, så skal jeg give dig nogle tips som gør indsatsen lettere.

  • Sæt dig selv og dine daglige aktiviteter ind i artiklens budskab. Når du eksempelvis læser formaningen i uge 5 om at " møde vanskelighederne og mestre dem ", kan du tænke på din egen tilværelse og identificere dig med de vanskeligheder som du er oppe i mod.
  • Læs artiklen højt. At høre budskabet blive sagt højt kan gøre dig langt mere følsom overfor hvad det indebærer.
  • Samarbejd med din partner. Din ægtefælle eller samlever er et udmærket valg, men det er en arbejdskollega eller en ven i telefonen også. Diskuter dine reaktioner og kombiner dette med tips og forslag, fra den læste artikel med hinanden.
  • Skriv artiklen i hånden. Til at begynde med tænker du måske mest på besværet med at skrive, men du bliver tvunget til at lægge mærke til ting som du tidligere bare havde gennemlæst uden effekt. Du bliver måske også klar over hvordan du forandre dig ved Napoleon Hills ord efterhånden som du får dem gennemgået. At skrive hvert ord gør dig helt klar over hvad det er du bliver vist.

Skub alle tanker fra dig, du måtte have om at du på denne måde har fået lektier for. Den eneste karakter du får for at have læst bogen, er den du giver dig selv. Men i modsætning til en topkarakter på vidnesbyrd, vil karakteren du får i denne bog betyde noget for dig om et år, fem år, ti år eller 50 år frem i tiden. Bestem dig her og nu for at bogen skal være et hjælpemiddel til at opnå hvad du vil. Da kommer du til at nå det.

                                                                                                                                   M.S.  

Dansk fortolkning

Flemming Hebsgaard

One2move - Biludlejning

www.one2move.com

Se mere på:

http://flemming-hebsgaard.dk

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Flemming skriver Skriv dig op