Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Er et Iværksætterselskab (IVS) en god ide?

1,346 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
08 February 2014

Der er næppe nogen tvivl om at et IVS er en længe ventet mulighed. At kunne få startet sin virksomhed op uden at skulle finde kr. 50.000 kan være rigtig fornuftigt. Er der tale om en god ide man ønsker at få "sikret" i en skal i form af et selskab og dermed underlagt de almindelige selskabretlige regler, ja så er et IVS så absolut en mulighed. Men hvad skal man særligt være opmærksom på? Der er to forhold man skal gøre sig helt klar. Det ene er at et IVS - med undtagelse af kapitalkravet - er et ApS. Dvs. kravet om at ledelsen udviser ansvarlighed og sikrer et tilstrækkeligt kapitalberedskab gælder også for et IVS. Hvis ikke det sker kan ledelsen ifalde ansvar.

Det andet er selve behovet for kapital. Er der brug for fremmedfinansiering fra fx en bank, så kommer man ikke med de bedste odds hvis selskabet er stiftet med fx kr. 1 og man ønsker en kassekredit på kr. 250.000. Banken vil som oftest ikke være den eneste der løber en risiko.

Et IVS er som nævnt en rigtig god løsning i mange situationer - forudsat der ikke er noget reelt kapitalbehov for at starte aktiviteten op. 

Læs mere om kravene til IVS på www.nemindberet.dk

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Jesper skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere