Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Medie snobber fra "Klubben"

357 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
31 March 2023

Nystartede virksomheder som Slots Bjergby Maskinudlejning, har altid brug for at få luft under vingerne, ved så meget omtale som muligt. Hvis man så ikke er fin nok, bliver der ikke skrevet så meget som ét eneste ord om virksomheden. Er man ikke medlem af "Klubben" hvilket Slots Bjergby Maskin Udlejning ikke er, er der helt lukket for omtale og øvrige mediers interesse. Det har ikke noget med dovenskab at gøre, for så meget kræver det trods alt ikke at skrive en kort artikel, der måske kunne vandre i de rette kredse. Historien om den lille forretning, der pludselig skubber rundt med de store, og baner vejen til succes, er da altid interessant.

Et gennemgående tema i vort samfund, er præget af kammerateri, hvor man hjælper nogle små virksomheder igang, til at blive store, for sidenhen at holde dem til ilden, bare fordi de er medlem af "Klubben" 
Med hvad er denne "klub" for noget? Klubben er måske et andet ord for frimurer logen, eller et andet broderskab. Uanset hvad, så stinker det af kartelisering og kammerateri. De førende dagblade og medier såsom MaskinbladetBTEkstra BladetJyllands PostenBerlingske Tidende undlader at skrive vores historie, fordi de alle sammen er medlem af denne lukkede "Klub".

Når så den nye lille forretning forsøge at brokke sig eller forsøger at trænge igennem hos de øvrige medier, tænker de fleste med de frelste englevinger "tsk, thi stille din dumme lille virksomhed, du er ikke med i det fine selskab eller "klubben", vi gider ikke skrive om dig" Der er ingen problemer med at skrive om GSV, Loxam, Ajos eller andre større aktører.

Mon ikke der er nogen der kunne have lidt ære i livet og løfte denne "New comer" til nye højder?

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Bjergbyudlejeren skriver Skriv dig op