Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Birgit - Min-mave.dk Mobiltelefon eller laptop - kan det ikke være et fedt?

Mobiltelefon eller laptop - kan det ikke være et fedt?

1,762 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
17 October 2009

Jeg har opdaget en lidt sjov ting i hverdagen, nemlig at der bliver skelnet rigtig meget mellem om man sidder med en mobiltelefon eller en lille bærbar computer.

Og hvorfor egentlig.

Er der virkelig mange som ikke ved at flere og flere mobiltelefoner indeholder mange af de samme ting som en bærbar computer, og dermed kan de også bruges til at skrive artikler på, lave budgetter, surfe på interenettet og i det hele taget holde kontakten med resten af verden - også i forbindelse med arbejdet som mange har online?

Åbenbart, eller også er jeg bare omgivet af disse mennesker. For ih hvor de lige spærrer øjenene op hvis jeg har den bærbare computer på bordet, tjekker mails eller laver en smule arbejde. Det er ligesom om det er totalt forbudt at have computeren slået op i sin såkaldte fritid (for den kan somme tider være svær at finde når man har hjemmearbejde og en online-virksomhed) Hvis man har computeren tændt udenfor "arbejdstiden" er man enten stemplet som arbejdsnarkoman eller nørd. Begge dele passer nu efterhånden meget godt på mig, fordi jeg virkelig elsker det jeg laver - så jeg vil ikke tage nogen af betegnelserne negativt.

Men hvorfor er det mere accepteret at sidde og sende 1000 sms`er om alt muligt, sidde på Facebook og sende kyllinger og træer til hinanden, end at lave noget arbejdsrelateret. Der er jo faktisk nogen som slapper af mens de sidder og arbejder.

Er det mon fordi de fleste der sender skæve blikke til mig er lønmodtagerer, vel at mærke den slags lønmodtagere som ikke rigtig arbejder for andet end at få en fast løn og sikkerhed, og som efter kl. 15 bare lukker ned i "fritids-mode" og ikke tænker på arbejdspladsen før klokken 7 næste morgen. Nå nej, det sidste de tænker inden de lægger sig til at sove er - "åh nej, så er der atter en arbejdsdag i morgen, gid det var fredag"

Jeg synes det er utroligt, og jeg må bare acceptere de meget sigende blikke jeg får, for jeg gider ikke følge normen og arbejde fra mobiltelefonen bare for at blive accepteret af de andre omkring mig.

Så jeg fortsætter med at hive den bærbare frem så jeg har et ordentlig arbejdsredskab, i stedet for at skulle bruge dobbelt så lang tid på at arbejde fra moobiltelefonen.

Hvordan har du det med dette? Er det kun mig der oplever at blive betragtet som "unormal" fordi det er den bærbare der trækker i stedet for mobilen?

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Birgit skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere