Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Jeg er min mand utro

3,527 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
15 July 2009

Hvad er utroskab? Hvornår er man utro? Hvordan kan man være utro?

Jeg mener der er mange måder at være utro på, og jeg snakker ikke den fysiske utroskab men den mentale. Og det vil ikke undre mig om det er lige præcis nogle af de samme følelser partneren til en iværksætter føler som en der opdager at partneren er fysisk utro.

  • Aftagende interesse
  • Afvisning
  • mindre tid
  • jalousi over at partnere får mere selvtillid, nye oplevelser, nye venner og nye muligheder.
  • frustration

og meget andet 

Men er det utroskab når en iværksætter brænder for det de laver, og hvordan forhindrer man at det går ud over parforholdet og at det i værste fald går i stykker?

Jeg er faktisk begyndt at sige at jeg er min mand utro - med firmaet - og det giver stof til eftertanke. På samme måde som personerne i et parfold må overveje hvad de skal gøre for at komme videre, må iværksætteren og dennes partner også gøre det.

Men er der i denne sag overhovedet noget der skal tilgives, jo selvfølgelig hvis man bevidst har afvist partneren og brugt mindre tid sammen med ham/hende, men alle de andre følelser står efter min mening på partnerens regning. Det er ham/hende der måske bør overveje hvorfor - det at deres partner har denne interesse som får dem til at føle sig hele - vækker de følelser i dem.

Er det fordi de ikke selv tør udleve deres drømme?

Er det fordi de selv mangler indhold i deres liv og det at få mere tid pludselig gør at tiden falder lang?

Jeg tror det vil kunne hjælpe mange iværksættere - som har en partner som ikke forstår hvad det vil sige at være ivrksætter - hvis vi får sat ord på de tanker og følelser der opstår indeni dem selv, når deres partner får en så brændende interesse at de glemmer tid og sted. Har de mon aldrig selv prøvet det samme?

Og få sat ord på de frustrationer og gnister det kan slå imellem to mennesker som pludselig har svært ved at forstå den andens behov.

Måske skal vi minde vores partnere og andre om hvordan det er i starten af et parforhold, han ønsker at være sammen og allerhelst bare 24 timer i døgnet. Man er nyforelskede.

Sådan tror jeg mange iværksættere har det med deres firmaer og projekter, og kunne vi få vores partner til at få den følelse af nyforelskelse frem, er vi måske nået langt i forhold til at få dem til at forstå hvorfor vi er så opslugte af vores forretninger. Vi er såmænd bare forelskede i vores hjertebørn.  

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Birgit skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere