Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Birgit - Min-mave.dk Og hvad skal barnet så hedde?

Og hvad skal barnet så hedde?

1,042 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
25 June 2009

Engang helt tilbage i 2000 fik jeg den skøre ide at lave et website, og efter adskillige forsøg som ikke kan betegnes som succesfulde, måtte jeg tage det næste afgørende skridt.

Eget domænenavn og webhotel tilknyttet sitet.

Men hvad skulle barnet så hedde? Tja, gode råd var dyre, alt er jo dyrt når man ingen penge har og navnet som blev til Min-Mave blev egentlig til ved et tilfælde, og det er faktisk meget svært for mig at tage æren for det. Det var nemlig ikke mig selv der kom med forslaget, men en webdesigner som jeg overvejede at lave et samarbejde med.

Allerede dengang havde jeg mange planer og ideer, og inderst inde var jeg drønligeglad med hvad sitet kom til at hedde, da jeg ikke havde et snus forstand på domænenavne og egentligt ikke er særlig kreativ medmindre det er noget helt specielt.

Så da navnet Min-Mave kommer op snupper jeg da bare det med det samme. Jeg tænker ikke specielt langt og det viser sig at være en stor brøler fra min side da jeg dermed heller ikke tænker så langt som at HUSKE at købe domænenavnet minmave uden bindestreg - det viser sig senere at en person får fat i det og bruger det til egen fordel og bestemt ikke har lyst til at overdrage det til mig (men det er en helt anden historie, som I kan få på et andet tidspunkt)

Jeg får en dygtig tegner (illustrator) til at lave logo og så er jeg kørende.

Hvem skulle nogensinde have gættet at dette navn skulle vise sig at blive domænenavnet for en af Danmarks største sider om graviditet, fødsel og børn? Surprise

Nogle år er gået siden da og jeg er blevet en del klogere mht. domænenavne, hvem der bare havde haft den viden - eller havde kendt et sted som Amino - dengang.

Hvordan fik dit firma sit navn?

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Birgit skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere