Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Birgit - Min-mave.dk Når mulighederne fortsætter med at komme

Når mulighederne fortsætter med at komme

723 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
28 December 2008

For bare 3 år siden var det begrænset hvor mange muligheder der kom i min retning, og de der endelig dukkede op viste sig at være af den slags hvor man for alvor brænder nallerne, og endelig bare fortryder bitterligt at man så meget som kikkede på dem da de kom i ens retning.  

Men siden jeg erkendte, at jeg sloges med nogle problemer, som jeg ikke selv var herre over og bad min læge om hjælp til at kommer videre derfra, er det vanvittigt hvad der er sket.

Det allerførste var at Martin Thorborg krydsede min vej og fik mig lokket ind på Amino, jeg fik øjnene op for at jeg rent faktisk havde en desideret forretning og ikke bare dre en lille hobbyside som jeg ellers blot havde gjort de sidste mange år. Han fik aktiveret mit iværksættergen og lærte mig nogle ret basale ting på meget kort tid. Bla. hvor meget jeg nyder at arbejde med Min-mave og hvor lidt jeg ønsker at skille mig af med siden uanset prisen.

Siden den dag hvor jeg erkendte at Min-mave var min forretning er der sket utroligt meget, og det lader til at mulighederne fortsat dukker op i mit liv, men hvor er det svært at sige ja eller nej til dem.  Der er så meget jeg gerne vil men der er jo ikke flere timer i døgnet og frem for at presse mig selv yderligere vil jeg hellere nå et niveau hvor jeg også kan slappe af og nyde andre ting i livet.

Men hvad skal man vælge? hvordan vælger man? skal man følge hjertet eller fornuften?

Lige nu tager jeg mig en time-out - jeg tager ikke flere opgaver ind. Jeg har en kæmpe opgave foran mig som jeg allerede har kæmpet med i adskillige timer, men som langt fra er et overstået kapitel. Min-mave skal snart re-lanceres og jeg både glæder mig og har sommerfugle i maven af nervøsitet.

Den opgave har første prioritet, og måske er det bare på tide at jeg vælger at sige til mig selv

"Hvis det er meningen at du skal tage en af de mange muligheder der dumper ned i skødet på dig lige nu, så er den der nok også i morgen" Big Smile  

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Birgit skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere