Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Birgit - Min-mave.dk Og hvor mange timer arbejder du så?

Og hvor mange timer arbejder du så?

1.219 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
04 December 2008

Jeg synes altid jeg er bagefter og har dårlig samvittighed over min manglende prioritering, men jeg synes til gengæld ikke jeg kan arbejde mere end jeg gør. Normalt ligger min arbejdstid fra kl. 8-15 og ofte igen fra 20-? mandag til fredag. Weekenderne er mere flexible, og ofte er det aftenerne og nætterne der bliver brugt der.

Men når jeg så tror jeg enten skal arbejde eller tror jeg er helt med igen, så sker der et eller andet som gør at mine planer går i vasken. Oftest er det børn eller mig selv der løber ind i sygdom og så er jeg uarbejdsdygtig i nogle dage og kan starte forfra med at bekæmpe den store mængde mails der ligger og venter på mig + opdatere Min-mave igen igen.

Et eller andet sted tror jeg ikke på at jeg skal have flere timer til at arbejde i. Jeg skal nok nærmere have udnyttet mine arbejdstimer meget mere, så jeg får lavet meget mere på mindre tid. Måske er det på tide at læse bogen  4-timers arbejdsuge - Er der nogen her der har læst den og kan anbefale den?

Jeg mangler nogle værktøjer til at blive mere effektiv, nå det jeg skal nå, huske det jeg skal huske osv osv - men jeg ved knap nok hvor jeg skal starte og hvor jeg skal slutte Sad

Hvor mange timer arbejder du?

Hordan sørger du for at tiden bliver brugt effektivt?

Og hvad gør du for at undgå at blive stresset eller konstant være bagefter?

Jeg giver ikke op, jeg skal nok finde ud af det, men det er dælme ikke nemt, så meget har jeg da lært.  

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Birgit skriver Skriv dig op