Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Birgit - Min-mave.dk Bestem jer nu - for eller imod?

Bestem jer nu - for eller imod?

797 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
06 September 2008

I de 7 år jeg har arbejdet med Min-mave har næsten alle omkring mig rystet på hovedet og har hele tiden ventet på at jeg ikke gad det pjat længere. Det ønske fik de jo så ikke opfyldt, for jeg vil Min-mave mere nu end nogensinde før. Den primære støtte har været fra min dejlige kæreste som på trods af at han ikke rigtig fattede hvad jeg havde gang har støttet mig så godt han kunne. Inden for de sidste par år er det blevet til rigtig meget og det er bare så skøn at vide jeg har ham bag mig.

Først nu hvor jeg rent faktisk har bevist at jeg kan klare mig selv og at mine ideer om Min-mave og videreudviklingen af siden er bæredygtig, begynder omgangskredsen at se med lidt andre øjne på det. De fatter stadig ikke hvad jeg har gang i men har da en mere nautral holdning eller endda en posiiv holdning til tider.

Men det er jo netop inden ideen har bevist sig at være bæredygtig at man har brug for forståelse, støtte, opmuntring osv - det kræver faktisk utroligt meget af en selv det meste af tiden at være iværksætter, men det kræver også meget af ens nærmeste. Jeg vil faktisk vove at påstå at hvis ikke man har ens nærmeste bag sig, skal man være umådelig stædig og virkelig tro på ens ide før den kan blive realiseret.

Men hvorfor er det sådan? Kan de bestemme sig, op eller ned? Men nej, tror desværre det er en meget almindelig holdning når en person ikke kan sætte sig ind i andres måder at leve på, og at være iværksætter er for mange en ubegribelig levevej, for man opgiver jo alt det trygge i at være lønmodtager og vide hvad man har.

Men hvad med alt det man får foræret? Mulighed for at bestemme sin egen arbejdstid, og nej for de fleste hedder det ikke 15 timer om ugen, men man kan være flexibel, man er sin egen chef, kan arbejde hjemmefra hvis det er nødvendigt, og man kan gribe en masse muligheder hvis man får chancen og tør. Det er for mig det hele værd.

Mit bedste råd for at få den støtte, opmuntring og muligheder som din nuværende omgangskreds måske ikke kan levere er at kaste dig ud i at netværke, del dine ideer og brainstorm på andres så I begge får noget ud af jeres samarbejde - du vil sikkert opdage at jo flere du snakker med og samarbejder med jo flere muligheder dukker op, som måske gør at du kommer det skridt videre med dine egne ideer som du har brug for.

Det er en fantastisk oplevelse af få feedback på sine ideer, og du vil sikkert undervejs opdage nye muligheder og få chancer som du ellers ikke ville have fået.  

Held og lykke på rejsen, og tag dig ikke af de mange som ikke kan finde ud af om de vil støtte dig eller som hellere vil se dig fejle, så du kan vende tilbage til det trygge lønmodtagerliv som de kan forholde sig til

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Birgit skriver Skriv dig op