Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Birgit - Min-mave.dk Er det forkert at tjekke mails mere end et par gange om dagen?

Er det forkert at tjekke mails mere end et par gange om dagen?

1.250 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
09 August 2008

Mange der fortæller hvordan man får mere tid frigivet i hverdagen siger at man IKKE bør tjekke mails mere end et par gange om dagen, men for mig passer den bare slet ikke i den måde jeg fungerer på.

Jeg får i forbindelse med Min-mave utrolig mange mails - vel 30-50 om dagen, hvilket altså er mange for mig - og samtidig er jeg med i forskellige grupper på nettet  feks. her på Amino og på Groupcare i en gruppe om E-handel. Der kommer vel 300 mails derfra og jeg læser dem ALLE praktisk taget hver dag.

Hvis jeg kun tjekkede mails et par gange om dagen, ville jeg blive fuldstændig forvirret, jeg ville kun få "skimtet" mailsene igennem fremfor nu hvor jeg faktisk får dem læst lidt mere grundigt, og endnu grundiger hvis det er et emne der interesserer mig, og sidst men ikke mindst er jeg bange for at det ville blive ALT for uoverskuelig for mig at der ligger sådan en kæmpe bunke mails og venter på mig.

Der er selvfølgelig ingen der ved hvad der sker blot kort tid efter i livet, men som mor til 6 børn som er fra børnehave- til skolealder, er risikoen for at jeg bliver ringet op fra institutionen eller skolen pga et af dem er blevet syg, nok en del højere end hos de fleste. Så jeg tør simpelthen ikke udsætte alt for meget.

Da min ansatte startede var der måske 150 mails der skulle besvares fordi jeg af en eller anden grund var kommet bagefter, da vi havde knoklet en uges tid kunne vi endelig se lys for tunnelen og komme i gang med det sjove og jeg har slet ikke lyst til at komme tilbage til den kedelige og uoverskuelige rytme jeg var i dengang.

Jeg har sat mit mailprogram til at hente mails ned så hurtigt som muligt, da jeg føler det er rarest for mig.

Men hvad gør du ved de mange mails der tikker ind i løbet af døgnet?

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Birgit skriver Skriv dig op