Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Birgit - Min-mave.dk Ryd op i dit liv - Få masser af overskud

Ryd op i dit liv - Få masser af overskud

1,839 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
07 August 2008

Åh, hvor er jeg glad i dag - Jeg føler jeg har styr på tingene (det meste hvertfald Embarrassed) og endelig kender jeg vejen frem til målet. Det bliver bare SÅ spændende Big Smile

Jeg har altid været lidt "små" forvirret, rendt rundt om mig selv, skrabet ting til mig (uden aldrig at få det brugt Sad og har aldrig rigtig kunnet smide noget ud - SÅ irriterende. Jeg glemmer de ting jeg burde huske og min hjerne er et kæmpe mylder af tanker, beskeder, opgaver og møder.

Arggggg - det var ved at drive mig til vanvid - Især når jeg endnu en gang måtte sande at nu havde jeg ikke fået gjort det jeg skulle. Jeg har gang på gang forsøgt at lave dagbøger, skrive alle aftaler ned i kalendre mm, men har hver gang måttet smide håndklædet i ringen og hejst det hvide flag.

Men det kan ikke passe at jeg - der efterhånden er blevet en kvinde med mange bolde i luften - ikke kan holde styr på dem. Jeg er da for dælen voksen eller...?

Så i løbet af sommerferien har jeg gået og prøvet at få lidt styr på mit liv. Jeg har investeret i ny computer (ja, den gamle havde brug for en pause) en ny ekstern harddisk så jeg kunne starte på en frisk og til sidst den nye office pakke 2007.

Efter at være drevet til kanten af vanvid med følelser som magtesløshed, frustrationer, bekyminger mm fik jeg endelig lavet et kompromis med Windoms Vista og vi er vist blevet venner nu. Big Smile

Jeg har systematisk gennemgået alle mine skuffer og alt er blevet tømt og endevendt. Derefter gik jeg i gang med at sætte visitkort i en mappe, Outlook på maskinen blev udforsket, kontaktpersoner blev tilføjet, opgaver (mest ring til ditten og datten og aftal det og det) blev tilføjet og bagefter da jeg endelig var færdig kom det mest spændende - ville jeg endnu en gang måtte erkende et nederlag og finde på en ny måde at få styr på mit liv?

Nej, det lykkedes - 7,9,13 og bank under bordet - Nu er jeg MED, mails bliver besvaret hurtigere end før, jeg får læst det jeg gerne vil (incl. at følge med på Amino Wink  og jeg føler mig bare så lettet, fri, glad - og har masser af overskud.

Så det kan klart anbefales - hovedet kan bruges til noget meget bedre end at huske de "små" ting, f.eks. kan du bruge de små hjerneceller til at viderudvikle din forretning.

Ha`en forrygende dag alle sammen, mig er der ingen der slår ud i dag Stick out tongue  

De varmeste hilsner

Birgit - jeps, hende med hjemmesiden om graviditet, fødsel og børn Wink

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Birgit skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere