Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Birgit - Min-mave.dk Hvad bør man betale sig fra?

Hvad bør man betale sig fra?

1.094 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
28 December 2007

Ja, indtil jeg læste Hr. Thorborgs ord om at betale sig fra de ting som man enten ikke er god til eller som man måske ikke synes er sjovt at lave - ville jeg have sagt - INTET Huh? - Jeg kan selv og jeg gør det selv Wink

Men jeg har virkelig ændret mening, for det er jo så sandt som det er sagt. Hvorfor "spilde" sit liv på de ting som man absolut blot synes er et nødvendigt onde at lave, og som man ikke engang udfører særlig godt fordi det jo netop ikke er sjovt og man dermed ikke har hjertet med i det?

Tja, jeg er begyndt mere og mere at betale mig fra nogle ting i hverdagen, men underligt nok er min nye holdning absolut ikke blevet modtaget positivt omkring mig, det virker lidt som om at betaler man andre fra at udføre det man ikke selv føler mest for, så kommer kommentarerne væltende :

  • Du tror måske du er bedre end andre
  • Man må jo tage det sure med det søde

Og mange flere i den stil. Jamen hvad sker der for folk, hvorfor kan de bare slet ikke se det?

For mit vedkommende vil jeg klart synes det er sjovere at lave Min-mave endnu større og bedre, i stedet for at fare rundt og lave det huslige som jeg hader som pesten. Jeg tror jeg vil få meget mere ud af at sidde foran skærmen og arbejde, og der er ikke så voldsom stor en beløning for at svinge støvsugeren eller støvkluden - sagen er desværre den at selv om jeg kan nyde at det bliver rent der hvor jeg har været, bliver jeg straffet op til flere dage efter af smerter i primært fødderne pga. en kronisk nervebetændelse.

Så hvad er mest rigtigt?

Hvad betaler du dig fra i hverdagen?

Og gør du det fordi du synes det er ting der er knap så sjovt eller fordi du simpelthen ikke magter at gøre tingene (uanset om det er helbredsmæssigt, pga. manglende evner eller andet)

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Birgit skriver Skriv dig op