Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Legehjulet My HOOD PG15 Trick Løbehjul Måler sig med ALLE

My HOOD PG15 Trick Løbehjul Måler sig med ALLE

2,592 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
15 April 2015

Som overskriften antyder, har My Hood virkelig lagt sig i selen for at kunne måle sig med de bedste mærker på markedet. Det kræver mod. Det mod har My Hood efter mange års sejrsgang på begynder tricks løbehjuls markedet. Nu tør man kaste sig ud i markedet for PRO kørere fordi man kender de parametre som skal til for at kunne tilfredsstille kørerne.

MASSER af ROS fra PRO forhandlere
Det er intet mindre end et mesterværk, siger de fleste vi har talt med af forhandlere af PG15 og andre top mærker. Ikke er My HOOD feks er milevidt BEDRE end et District V4 - men alene det at PG15 matcher specifikationerne - og koster LANGT mindre, GØR det meget attraktivt. My hood har virkelig formået at komme på banen indenfor segmentet, og det bliver spændende at nu får langt flere adgang til at køre på et FEDT trick løbehjul.

De det er disse 3 farver som serien består af:  My Hood PG15 hvid, PG15 sort og PG15 guld.

My HOOD Trick Løbehjul PG15 HVID Complete Integrated


Solid indpakning
Allerede fra du modtager kassen med dit nye PG15 bliver DU helt sikkert varm om hjertet. Det kommer i samme indpakning som et district v4. Altså i en hård karton æske hvor løbehjulet er godt kilet fast i flaminco så det sidder 100% fast i indpakningen og ikke bliver beskadiget. WOW det er lækkert.

Hvem sammenligner med PG15 med?

Vi sammenligner PG15 med løbehjul som Chilli PRO, Lucky Crew + Strata, District V4 og Ethic. Det har den laveste vægt sammen med District og Chilli PRO. Det har samme box formede deck som er hult. Det har 110mm alu kerne hjul med ABEC-9 kuglelejer som faktisk er bedre en feks district v4 (som spås til at have abec-7). Det har fender bremse som de øvrige. Det har integrated headsæt og ics kompression.

Pris 

Kigger vi på prisen, går My HOOD med PG15 agressivt til værks. Den koster 1499 kr i udsalg (sælge pt til 1399 kr hos os) - men det er den kendte prissætning at man ønsker et større volumen så flertallet for glæde af mærket. Det gør også at PG15 trumfer konkurrenterne på markedet og får herfra de varmeste anbefalinger.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Martin skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere