Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Legehjulet Endnu et År med LIME farvede Trick Løbehjul ;-)

Endnu et År med LIME farvede Trick Løbehjul ;-)

3,120 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
03 March 2014

Undskyld jeg forstyrrer :-)

Jeg havde jo ellers tænkte at 2013 måske var det eneste år hvor KIWI farven var populær. Men må nok tage det i mig igen. For igen her i 2014 har det vist sig at de fleste trick løbehjuls producenter sprøjter produkter ud som har netop denne farve.

Min favorit er presset
Mit hjerte står jo yderst Lucky mærket nært, men efter jeg fik kigget nærmere på et Blazer PRO Invasion (se herunder) - så er jeg måske begyndt at blive omvendt. Ihvertfald må jeg sige INVASION har nogle sindsyge specifikationer, når man tænker på pris niveauet, som jo er lavere end Lucky.


Blazer Trumfer de fleste andre mærker

Sammenligner du Blazer INVASION med et Slamm Phantom, som koster 100 kr MERE, så får du faktisk mere for pengene med dette Blazer. Og det tiltrods for Slamm Phantom ellers har været mit ynglingseksempel i forhold til feks et madd løbehjul. En af de helt store forskelle er blandt andet INTEGRERET HEADSÆT. Det store HIT som alle ungerne vil have - og som blandt andet har gjort DIstrict så efterspurgt.

Det er 2 år siden Chilli startede med at lave det første lime farvede trick løbehjul. Det blev en GIGA succes. Sidste år, kom My HOOD så med deres LIME farvede trick løbehjul. Det blev igen en GIGA succes. Nu er Blazer så kommet på banen, men mon der er flere LIME kunder tilbage :-)

Der er slet ingen tvivl om hvorfor netop denne farve er så efterspurgt. Det er den, fordi den kan bruges af både drenge og piger. Den er skrigende, og tiltaler altså de unge.

Engelske traditioner bag Blazer mærket

Den endegyldige årsag til vi tog Blazer ind, var fordi vi ser en stabil producent som står bag mærket. (de Englændere kan altså bare det med trick løbehjul). Sidse år havde vi Blazer Ambush inde, det var noget dyrere - så vi er jo spændte på at se hvad der sker - når et løbehjul pludselig koster en del mindre - men har stortset de samme specifikationer - om ikke det er noget som kunderne kan lide?

Beskyttelsen er vigtig

Som en anden nyhed, har vi købt tilhørende Blazer Pro hjelme på lager. De er mega fede, og den matsorte hjelm passer de fleste børnehoveder. Utrolig solid og let at spænde helt tæt på hovedet.

Tak fordi du læste med. Og vi napper da bare et år mere med lime farvede trick løbehjul ;-)

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Martin skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere