Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Legehjulet Find Vej I Junglen Af Løbehjul [2021]

Find Vej I Junglen Af Løbehjul [2021]

1,973 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
01 November 2012

Som forældre kan det være noget af en jungle at skulle ud og finde det rigtige løbehjul til ungerne. Lille Buller, har sagt han ønsker sig et fedt løbehjul - men der findes jo ganske mange at vælge imellem.
I denne artikel, vil jeg forsøge at guide dig til at vælge det rigtige. Det er jo snart jul, og der er altså ikke noget værre end at skuffe vores børn.


1. Alderen på dit barn?

Først er det afgørende hvor gammel dit barn er. Har du et barn som er under 5 år, skal du gå efter et løbehjul på 3 hjul. Ikke at du SKAL, men de 3 hjulede løbehjul giver dit barn tryghed. Et element du skal være obs på er at de "mindre børn" ELSKER løbehjul med LYS. Noget som BLINKER når de ruller stor hitter. Det ses på både de to hjulede løbehjul og de trehjulede løbehjul.


2. Tricks eller transport?

I øjeblikket er det trick løbehjulene som er helt fremme i de unges ønsker. Disse løbehjul er bygget til at tåle hops på ramper mm., så der kan laves en masse sjove tricks. Tilgengæld har de så små hjul, at de ikke er velegnede til at køre langt og stærkt på.
Så du skal lige overveje, om dit barn vil lave tricks - eller det hellere vil køre meget rundt. For transport løbehjul har store hjul som er på feks 150 mm som bla RASK har lavet. 


3. Specielle mærker ?

Vær opmærksom på at dit barn kan være yderst mærke fokuseret. Det duer ikke at du bare køber et løbehjul. Husk at spørg om der er et specielt mærke det jagter. De mest populære er

RASK
RAVEN
BLACK DRAGON
MY HOOD


4. Niveau

Hvor dygtig er dit barn til at køre på løbehjul og hvor mange timer bliver det brugt hver dag. Det afgører hvilket prisniveau du skal kigge efter. Specielt trick løbehjulene, er dette punkt meget vigtigt. Er det en erfaren løber, skal du som minimum kigge efter
alu kerne hjul. altså hjul hvor der er jern indeni hjulene. Det er enormt vigtigt. Ellers kan sådan et barn smadre hjulene i løbet af få timer, hvis de blot er lavet af PU. 


5. Hvor køber du det billigt

Der er jo ingen tvivl om at det er online du kan købe de billigste løbehjul. Da vi på Legehjulet.dk satser yderst hårdt på at sælge masser af løbehjul, så kan du altid finde løbehjul her, hvor prisen er blandt de bedste.


6. God jagt 

God jagt på det perfekte løbehjul.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Martin skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere