Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs marketing-tips Sådan vælger du en god udvikler til outsourcing

Sådan vælger du en god udvikler til outsourcing

716 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
07 June 2018

En virksomhed i dag er groft sagt kun så god, som den bagvedliggende software. Alt foregår digitalt, så styrken ligger ganske ofte i en god software. Men hvis softwaren samt udviklingen og implementeringen af denne er så vigtig, hvordan vælger man så den rette, hvis man kigger efter outsourcing af høj kvalitet? Efterspørgslen er høj, og man vurderer både outsourcing på evnen til at levere kvalitet til ens kunder og til digitaliseringen af ens processer.

Det er langtfra sjældent, at virksomheder har svært ved at finde passende og eksisterende software, som rammer plet på forretningsmodellen og virksomhedens specifikke behov. Ligeledes er det sjældent, at man på samme tid har en særlig ide og samtidig har evnerne til at udføre software. Resultatet af begge dele er, at man skal finde en programmør. Og hvordan gør man så det? 

Oversæt dine forbrugeres behov til projektets formål

Du er med al sandsynlighed på udkig efter et projekt omkring udvikling af software, som skal gå succesfuldt og ikke fejle. Første skridt mod successen er rigtig ofte at tage udgangspunkt i dine kunders behov og oversætte disse til projektets overordnede formål. På denne måde bliver der nemlig taget udgangspunkt i det vigtigste aspekt ved at drive en virksomhed; nemlig at sælge noget til andre.

Før du udser dig nogle mulige udviklere, så gør derfor dig selv den tjeneste at forberede både omfang og formål af projektet. På den måde er begge parter på samme linje fra start, og du har et bedre udgangspunkt for at vælge den rette udvikler. Eksempelvis skal du kende til, hvad programmøren skal kunne arbejde med. Som udgangspunkt er det smart for mange at vælge en programmør, der primært arbejder med de CMS-systemer du er vant til at bruge. Det kræver ofte lidt forarbejde at finde ud af, og er et vigtigt spørgmål til dialogen. Jeg arbejder personligt primært med WordPress og Magento, og har derfor et tæt samarbejde med et programmeringshus som netop fokuserer på disse to systemer. Er du på bar bund kan jeg anbefale Programmørerne i Codemakers.dk - hvis du vel at mærke arbejder med WP og Magento.

Vælg en kombination af forretningsevner og udviklerevner

Det kan være krævende at holde overblik over både det forretningsmæssige og udviklingsmæssige aspekt af et projekt. Hvis du er på udkig efter en programmør eller udvikler, som kan begge dele, så er det derfor også et smart udgangspunkt at shortliste de udviklere, som du tidligere har hørt positivt om, og som har udført tidligere arbejde, der viser disse evner. 

Ved at tage udgangspunkt i dette sikrer du dig, at både dit forretningsmæssige formål og formålene orienteret mod kunderne bliver mødt. Det kan ganske enkelt være nøglen til et projekt, som både er succesfuldt for dig og for dine kunder. 

Vælg en leverandør med lignende projekter i bagagen

Der er god chance for, at der er et særligt behov eller en særlig del af din forretning, som har enorm vigtig betydning for dit projekt – og som ligeledes er grunden til, at udviklingen af jeres software outsources. Når du vælger mulige kandidater til at udføre dit projekt, er det derfor en god idé at tage udgangspunkt i dette aspekt af projektet. Led efter kandidater, som tidligere har udført vellykkede projekter med lignende udfordringer, og sikr dig ligeledes under samtaler med kandidaterne, at de har gjort sig nogle værdifulde erfaringer i løbet af disse. 

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få mortenstorgaard blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere