Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs marketing-tips Sådan kan du tjene penge på din blog i 2018

Sådan kan du tjene penge på din blog i 2018

1,591 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
16 March 2018

Der ses i dag en tendens til, at flere og flere vælger at deltage i blogfællesskabet, hvilket også er ganske forståeligt, eftersom der er mange penge at tjene inden for denne branche.

Det skal dog samtidig nævnes, at det ikke er helt nemt at tjene penge online. Tværtimod kræver det hårdt arbejde, men når man først bliver god til det, er der ingen tvivl om, at det er en hurtig måde at tjene penge på. Du kan her i artiklen forhåbentlig blive klogere på, hvordan du selv kan komme til at tjene penge på at blogge i 2018. 

Få en god idé, og fokuser på dit interessefelt 

Det er først og fremmest vigtigt, at du sørger for at have en konkret idé, så du ved helt præcist, hvad planen er med din blog. Det er i forbindelse med dette en god idé at tage afsæt i dine egne interesser, da dette vil gøre arbejdet meget sjovere. Herudover er det også vigtigt at gøre opmærksom på, at du ikke nødvendigvis behøver at være ekspert inden for området, men så længe det er noget, du synes om, og som fanger din interesse, er du allerede kommet godt fra start. 

Herefter skal du finde ud af, hvor mange mennesker der vil være interesseret i at læse om lige netop dit interessefelt, og dermed hvor mange der søger på det dagligt. Til dette kan du anvende Google, men der er også andre redskaber, der vil kunne hjælpe dig med at få dette overblik – flere af disse koster dog penge. 

Skab godt og unikt indhold for dine læsere 

Det er således meget vigtigt, at du sørger for at undersøge, om der rent faktisk er et publikum til det emne, din blog skal omhandle, da der ellers ikke vil være mange kroner at tjene. Såfremt du finder ud af, at mange mennesker dagligt søger på dit interessefelt, og denne målgruppe endda viser sig at være voksende, er der uden tvivl masser af potentiale til at starte en blog. 

Næste skridt er herefter at skabe en masse indhold til dine læsere på din blog, og her er det vigtigt, at der er tale om indhold af høj kvalitet, eftersom du konkurrerer mod en masse andre bloggere. Det er derfor vigtigt, at indholdet på din blog skiller sig ud og opfylder et behov, som dine læsere ikke vil kunne få opfyldt andetsteds. bidrage med Ifølge fagmagasinet.dk skal en blog kunne både nyt indhold og have en klar vision for at lykkes i 2018.

Reklamer for din blog, og fokuser på SEO 

Du skaber indhold af høj kvalitet på din blog ved blandt andet at fokusere på, at det er underholdende og dybdegående indhold, og herudover skal det indeholde flotte og relevante billeder.

Ydermere er det ligeledes en god idé at skabe indhold, der linker til andre artikler indenfor feltet, på gode sunde hjemmesider. Det er ligeledes vigtigt, at du sørger for at reklamere for din blog, så du kan udvide din læserskare. Herudover er det desuden en god idé at koncentrere sig om SEO, og til dette findes mange forskellige værktøjer, som du frit kan anvende.

Den primære måde, man kan tjene penge gennem sin blog på, er naturligvis via reklame, hvor du tjener penge hver gang, at nogen klikker på en annonce på din hjemmeside. Dette er en utrolig nem og hurtig måde at tjene penge på, men du kan også tjene penge ved at nævne produkter, så du på den måde får penge gennem et sponsoreret opslag på din blog.

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få mortenstorgaard blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere