4 ideer til dig, der ønsker at blive iværksætter uden investering - marketing-tips - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

4 ideer til dig, der ønsker at blive iværksætter uden investering

Skrevet  12-01-2018 08:29  af  mortenstorgaard 

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det forholder sig faktisk sådan, at det er muligt at blive iværksætter og tjene rigtig gode penge, uden at du er nødsaget til at investere i noget. Du vil her i artiklen blive præsenteret for forskellige gode råd og ideer til, hvad du kan gøre, såfremt du ønsker at øge din indkomst og komme godt i gang med din karriere som iværksætter uden en investering.

Det første råd til dig, der går og drømmer om at blive iværksætter uden investering, er, at du kan lave din helt egen app. Det smarte ved dette er, at det bestemt ikke kræver, at du er nogen ekspert inden for området, men i stedet kan du blot søge hjælp hos en, der har de nødvendige kompetencer, når det kommer til programmering. Herudover er der også flere hjemmesider, hvor du kan få hjælp til at designe din helt egen app. Skulle det ske, at du ender op med en vellykket app, der er klar til at være til glæde for andre mennesker, kan du tjene penge på den på flere måder. Enten kan du tjene på den gennem reklamer, du kan tage direkte betaling for den, og endelig kan du tjene på den gennem ekstra køb indeni selve appen.

Sælg tilbehør til selvstændige eller prøv kræfter med affiliate marketing

En anden god ide til dig, der ønsker at blive selvstændig uden investering, er, at du kan sælge tilbehør til hjemmesider.

Det kunne eksempelvis være plugins til Wordpress, som er meget populært. Det kræver naturligvis, at du har en teknisk-kreativ side, men såfremt det er tilfældet, kan du godt tjene penge på det. Plugins m.m. kan sættes til salg en del steder, og det kan være en god ide at placere det flere steder. Tjek fx. denne liste.

Affiliate marketing

Såfremt du godt kunne tænke dig at starte din egen webshop, men du intet produkt har at sælge, kan du også prøve kræfter med affiliate marketing.

Denne type marketingstrategi foregår ved, at du tilføjer links enten til sociale medier, såsom Facebook eller Twitter, eller til din egen hjemmeside, og hver gang nogen trykker på linket og køber på siden, vil du ende med en mindre del af salget - typisk nogle få %.

Affiliate marketing går således ud på, at du skal reklamere for den pågældende side.

Foto credits: unsplash.com

I løbet af de seneste par år er det særligt blevet populært at lave affiliate marketing med træningsprodukter, såsom proteinpulver, i og med at mange danskere er begyndt at gå meget op i træning. Et eksempel her er Proteinoversigt.dk.

Forbrugermagsinet er også et eksempel på en side med denne indtjeningsstrategi.

Tjen penge på design og print

Endelig kan du også blive selvstændig uden at foretage en investering ved at tjene penge på forskellige prints.

Dette kræver naturligvis også, at du er kreativ og ligger inde med forskellige ideer til billeder og illustrationer, men såfremt det er tilfældet, har du alverdens muligheder, da du blandt andet kan tjene penge på at designe t-shirts, hættetrøjer og så videre.

Der findes flere hjemmesider, der kan hjælpe dig i forhold til dette, og du skal således blot fokusere på at lave din egen hjemmeside, hvor du kan sælge dine produkter, da disse hjemmesider vil håndtere resten – lige fra levering og lager til det endelige tryk. Et sted hvor man kan sælge sine egne t-shirt designs er spreadshirt.com.


Besøg vores andre hjemmesider :