Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Ledercoach & Mandeterapeut Annette Jønsson Hvordan påvirker dine indestængte følelser dit liv?

Hvordan påvirker dine indestængte følelser dit liv?

31 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
01 March 2024

Er dit humør, din energi og glæde ikke som det var engang? Har du mistet troen på dig selv, og det du gør uden at tale med nogen om det? Ensomhedsfølelsen øges i dig og tankerne myldrer rundt i hovedet og skaber en stigende vrede og frustration. Forsøger du at gemme og ignorere de svære følelser som ophober sig og jeg spørg dig derfor i artiklen: Hvordan påvirker dine indestængte følelser dit liv?

Hvordan påvirker dine indestængte følelser dit liv? 

 

  • Uro og spændinger i kroppen
  • Svært ved at skabe sunde og dybe relationer
  • Undlader at sætte grænser for dig selv
  • Dit selvværd kan tage skade
  • Du føler dig til tider alene

Udtryk følelser og bliv stærk

Hvis du har lært at holde dine følelser for dig selv og ikke vise, når du er ked af det eller vred, kan du risikere distance i dit parforhold og i andre relationer. En mand skal ikke vise sårbarhed og ikke tale om de svære ting i livet, han skal bare komme videre – er det sådan du er opdraget? Han skal undertrykke og beherske vrede, sorg og tristhed i håb om, at det hele går væk af sig selv.

Husk på, at det er helt ok for mænd at kommunikere ærligt om deres følelser, men ofte har mænd endnu ikke et sprog for deres følelser og kan derfor ikke finde de rigtige ord. Det opleves derfor som en usikker situation, hvor kvinden i hans liv ofte har mange ord og kaster en masse følelser ud, som han tager ansvar for at hjælpe hende af med. Her går det galt! Han er i sving med at fjerne sig fra sine egne følelser, idet han er over optaget af hendes ve og vel og negligerer sine egne behov. Han lukker af, da han ikke kan håndtere begge dele samtidig og resultatet er indestængte emotioner, som forstyrrer ham på et senere tidspunkt. Hvordan påvirker dine indestængte følelser dit liv?

Få et sprog for dine følelser og lær at håndtere dine udfordringer uden at komme i ubalance: Book en 1:1 session her.

Læs resten og flere blogindlæg her: www.mandeterapeut.dk/blog

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Annette skriver Skriv dig op