Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Nye vaner opstår, når vi skifter scene

52 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
01 December 2023

Jeg har taget fem ugers pause og er taget til Malaga med min hund Carlo for at udforske livet, hverdagen og folk hernede. Det tog et par uger at komme ind i daglige rutiner som morgenkaffe på terrassen, indkøb på markedet, hvilke caféer og restauranter, der er værd at besøge igen og igen, og hvad tid de lokale spiser frokost. Vigtige ting som fylder i livet hernede i 25 graders varme og fuld sol hver dag.

En ny vane, der er kommet ind under huden på mig hernede er mine gåture langs stranden til Malaga (5 km) og rundt i byen og hjem igen - lige shoppe lidt og møde en ven. En tur, der kommer op på 18-20 km og giver ømme muskler og trætte ben på den behagelige måde.

Jeg har aldrig gået eller drømt om at gå så lange ture i Danmark, men her er det så let og behageligt sammen med Carlo, der spæner afsted med mig hængende i snoren bagefter. En fantastisk ny vane, som jeg helt sikkert skal have med hjem til det kolde nord. Det klarer hovedet, øger min energi og holder mit humør på et dejligt stabilt niveau. Og giver mig en følelse af, at jeg sgu kan gå 20 km i dag og igen i morgen uden, at der sker andet end ,at jeg bliver træt og udmattet på den fede måde.

Nye vaner og ny adfærd kommer ikke af sig selv. Det kræver handling og er som at ryste posen i ens eget liv. Alting falder på plads på en ny måde, skal prøves af og finder sin nye rytme. Det er bl.a. det, der har drevet mig afsted på denne fem ugers rejse. At ryste posen en gang i mellem er sundt og kan give nye måder at se sig selv, sit liv og sin situation på.

Har du brug for at opdage dig selv på en ny måde? Få rystet posen og set dig selv fra en anden vinkel og få gjort op med noget gammelt, der forstyrrer?
Så er mine 1:1 forløb lige det, der sætter gang i netop din proces.
www.mandeterapeut.dk

https://lnkd.in/dGzgN5wd

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Annette skriver Skriv dig op