Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Kender du til passiv aggressiv adfærd?

78 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
26 August 2023

Dagens hurtige!

Kender du til passiv aggressiv adfærd? 

Synes livet lidt tungt og trist lige nu? Har du svært ved at finde lyspunkter og ser i stedet alt det sorte? Er du mester i at ophobe negativitet fremfor at udtrykke dine følelser og behov? Så har jeg listet nogle årsager til din passiv aggressive adfærd.

Ønsker du større indsigt i din egen adfærd, så du bedre kan håndtere dine følelser og reaktioner? Start her med at finde ud af, hvad der gør dig passiv aggressiv.

Ophobet negativitet

Befinder du dig ofte i et selskab som ham, der holder sine meninger tilbage, mens andre snakker og udtrykker deres? Mærker du irritation, indre uro og vrede over dét du oplever og hører uden at reagere på det? Du stræber mod at undgå konflikter og være den venlige, politisk korrekte mand, kollega, leder eller partner, og det er ved at kvæle dig….

Adfærden ophober negativitet inden i dig, begrænser dit liv, og kan ende med nogle kraftige reaktioner, som er svære at kontrollere. Undertrykte følelser udeløser over tid ukontrollable reaktioner. Brug i stedet dine negative tanker og reaktioner, som et wake-up call til at skabe forandring i din adfærd. De kommer af en grund og kan ikke undertrykkes for evigt. Lad dem være dit signal til at gøre noget andet end du plejer.

Accept er et skridt på vejen

Kan du ikke acceptere det, som sker uden for dig selv, så øv dig i at acceptere det, der sker inden i dig. Lær at leve med dine følelser også, når det er smerte, sorg og tristhed. Du vil opleve, at din overgivelse gør dig fri, stærk og mere forbundet til dig selv og den, du er. Smerten forvandles og bliver mindre med tiden. 

Der er altid en vej igennem smerten – ikke væk fra den.

Læs mere om det jeg tilbyder her: www.mandeterapeut.dk
 
Du kan også ringe og høre mere her: 20 71 21 22.

Send en mail: aj@mandeterapeut.dk

#coaching #psykoterapi #selvledelse #mandeterapeut#ledercoach #fokus #selvindsigt #passivaggressiv#forandring #proces #personligudvikling

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Annette skriver Skriv dig op