Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Temaer jeg arbejder med: KONTAKT

136 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
09 September 2022

Som mandeterapeut har jeg bl.a. fokus på temaerne kontakt, ansvar/accept, nuet og opmærksomhed. Jeg har lavet 4 videoer, der har fokus på hvert sit område.

Min første video handler om KONTAKT. Der er mange måder at være i kontakt. Det kan være øjenkontakt, kropssprog, at lytte og være nærværende. For at være i kontakt med andre, må jeg være i kontakt med mig selv. Det interessant er ogås, hvad vi gør, når vi afbryder kontakten hvis der fx opstår uenighed og konflikt?

Via 1:1 sessions får du værktøjer og indsigter til at være i kontakt med dig selv. ER du ikke i kontakt med din partner opstår der let skænderier eller modsat, I tier stille og fjerner jer fra hinanden. Jeg har i mange år hjulpet mænd med at skabe kontakt til dem selv og til deres partner. Du kan se min fulde video omkring kontakt lige her: https://www.youtube.com/watch?v=9v1crOXwKWE

Når du går i terapi hos mig, er du altid i centrum. Du bestemmer tempoet, og hvad du vil bringe frem. Jeg giver dig et kærligt og bestemt skub, så din proces går igang. Har du lukket af for dine følelser, har du formentlig svært ved at være i kontakt med dig selv. Det skal trænes og genfindes, så du også får bedre kontakt til dine relationer.

Er du nysgerrig, på hvad jeg kan gøre for dig? Tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende snak om din situation. Genkender du noget af det, jeg beskriver, så finder vi vejen, der matcher dine behov. Ring på telefon 20 71 21 22 eller på mail aj@mandeterapeut.dk

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Annette skriver Skriv dig op