Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Har du trænet dine følelser i dag?

128 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
01 June 2022

Træning kan være andet end at løbe, cykle og styrketræne dine muskler. At træne din evne til at mærke dine følelser og være okay med det, du føler er måske ikke det, du træner mest.

Jeg arbejder med mange mænd, der netop har brug for at træne den del af livet, nemlig at mærke deres følelser som glæde, vrede, seksualitet og sorg. Grundfølelserne som kan være gemt væk og undertrygt i perioder af dit liv og derfor er svære at finde frem og komme i kontakt med.

Er du gift med en kvinde, der gerne vil tale om følelser og som sikkert har let ved det, risikerer du at komme bagud på point, hvis du ikke kan finde ord eller mærke, hvordan du har det. Resultatet kan blive, at du føler indre uro og vrede, fordi du ikke kommer ud med, hvem du er, og hvad du ønsker dig.

Vejen til en forandring er at begynde at træne det og få hjælp til at mærke dig selv ved at sænke tempoet, trække vejret og opdage, hvad der sker inden i dig, når du ikke fokuserer på alt det, som sker udenfor dig selv. I mine 1:1 forløb træner vi din evne til at mærke og håndtere dine følelser og dermed komme i overskud i dit liv. Du vil hurtigt øge din motivation, din glæde og handlekraft.

Book en tid her: www.mandeterapeut.dk

Er du leder her: www.leder-mand-menneske.dk

Se video her: https://youtu.be/I3io6agibPw

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Annette skriver Skriv dig op