Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Mandeterapeut Annette Jønsson Er du en sur og utilnærmelig far, leder og kæreste? Ved du hvorfor?

Er du en sur og utilnærmelig far, leder og kæreste? Ved du hvorfor?

161 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
21 August 2020

Hvor bevidst er du om egen adfærd? Glemmer du dig selv og lader irritation og vrede styre din adfærd?


I går havde jeg en række sessioner med mænd, der alle havde samme udfordring, nemlig at de ikke mærker sig selv, deres følelser, behov og grænser. Mange mænd savner adgang til deres krop, trækker vejret overfladisk og mister derfor evnen til at mærke, hvad der er væsentligt. Det betyder, at de ikke står op for egne behov, ikke får sagt fra, men lever et stresset liv med fokus på at opfylde andres behov og være den ’flinke’. 
Prisen er høj, når du glemmer dig selv. Du bliver irritabel, kortluntet og finde ingen glæde ved de ting, du gør. Har du først mistet kontaktet til dig selv – mister du den også til andre. Professionelt varer det længe før, du opdager det, fordi ingen gør dig opmærksom på det. Men privat vil din partner sikkert gøre dig opmærksom på, at hun savner dit nærvær. Med mindre hun har givet op eller accepteret, at sådan er jeres relation, og I derfor lever parallelle liv og mest taler om praktik og børn.

Ønsker du at leve et mere autentisk liv med øget bevidsthed er der info. om min heldags workshop d. 2. oktober her: https://leder-mand-menneske.dk/basic-workshop/

Køb min nyeste bog: Leder, mand og menneske - 5 trin til lederskab i balance - her www.leder-mand-menneske.dk


#bevidstledelse
#ledercoaching
#annettejønsson

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Annette skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere