Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Mandeterapeut Annette Jønsson FÅR DU IKKE SAGT FRA OG TAGET KONFLIKTEN? - Nyt online kursus

FÅR DU IKKE SAGT FRA OG TAGET KONFLIKTEN? - Nyt online kursus

138 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
01 July 2020

Er du rummelig og forstående i de fleste situationer? Også når der er brug for klar udmelding og en grænse? Er det misforstået venlighed eller konfliktskyhed? Måske ved du ikke, hvad der gør dig så presset og energiforladt i de perioder, hvor du ikke får stået op for dine værdier og grænser?


Det ved jeg! Jeg arbejder med mange ledere, der er udfordret netop her. De har utallige impulser at holde styr på uden for dem selv, at det bliver svært at mærke egne impulser inden i. Og mærker du ikke dig selv, er det ikke let at lede dig selv eller andre. Derfor har jeg lavet dette online kursus, der hjælper dig til at MÆRKE DIN KROP; MAND! Kig her og kom i gang med det samme eller i sommerhuset, når det passer dig.

Er du følelsesløs i kroppen, mens du kører på fuldt blus i hovedet?

Savner du at mærke dine følelser, behov og grænser? Så er det måske nu, du skal træne det i mit nye online program 'Mærk din krop. mand!'
KIG HER: Online kursus 'Mærk din krop, mand!'

Der er risiko for, at du mister dig selv og din evne til at navigere i livet, hvis du ikke mærker dig selv. Ja, du mister i værste fald dit autentiske aftryk og udtryk.....farligt, da det jo er er essensen af DIG.

Online kurset giver dig værktøjer, pauser og mulighed for refleksion og meditation. Når tempoet kommer ned, vil du kunne lytte indad til de vigtige meddelelser, der kommer.
Du vil kunne bedre til andre og rummeflere og mere. Alting starter med dig, så kommer resten lige så fint.

www.mandeterapeut.dk

www.leder-mand-menneske.dk

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Annette skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere