Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Mandeterapeut Annette Jønsson Ny blog KUN for mænd 'Gør det, der skal til, mand!'

Ny blog KUN for mænd 'Gør det, der skal til, mand!'

580 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
01 August 2013

Jeg vil jævnligt komme med indspark, indlæg og indsigter, når jeg føler for det og har noget at bidrage med. Mit fokus i det personlige arbejde er, hvordan mænd har det i deres nære relationer, i parforholdet, i forældrerollen og som leder/kollega/medarbejder. Og aller vigtigst hvordan har du det som mand med dine følelser, tanker, handlinger og identitet som mand i 2013. Når jeg har det fokus er det, fordi det netop er disse emner og temaer mænd vil arbejde med i deres udviklingsproces, når de opsøger mig.

 

Hvordan navigerer manden overfor sin egen og andre kvinder i et efterhånden temmelig femininiseret samfund, hvor kvinder dominerer institutioner, uddannelsessteder, pleje og sundhedssekton og sikkert andre steder? Hvad gør eller undlader du som mand at gøre for at træde i karakter som køn, og hvilke konsekvenser har det for dig og din mande identitet? Hvad skal der til for, at du får det liv, du inderst inde længtes efter, hvor du agerer ud fra din mavefornemmelse, følelser og hjerte?

 

Det er bare nogle af de emner jeg vil tage fat på med udgangspunkt i mine erfaringer og oplevelser med alle de udviklingsparate ægtemænd, familiefædre og karrieremænd, der siden 2005 har haft deres gang i min praksis i Vanløse. 

Du kan læse min blog her: www.mandeterapeut.dk/blog

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Annette skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere