Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Er du godt i gang med at nå målene for 2011?

2,286 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
18 February 2011

Det er jeg. Den anden dag tjekkede jeg min målsætning for året, og blev positivt overrasket. For noget af det jeg havde troet ville tage mig det meste af 1 år at opnå, kan jeg faktisk allerede sætte hak ved nu.

Det er ikke fordi, jeg er noget særligt. Jeg tror det sker for de fleste af os hele tiden. Forskellen er hvorvidt du har skrevet dine målsætninger ned og følger op på dem. Eller om du har det hele i hovedet. Hvilket du så ikke har særlig længe, før nye mennesker, nye idéer og ny hverdag flytter dit fokus, hvorpå du sætter nye mål om andre ting. Du når sikkert mange af de mål du sætter.

Men du ved det ikke. Og det er forskellen på succes eller fiasko. For ved du, at du kan få tingene til at ske, så sætter du flere mål og større mål. Ved du det ikke, så ender det måske med, at du ikke  sætter flere af slagsen eller endnu være, at du ikke tror du kan få ting til at ske.

Med andre ord plæderer jeg her for at skrive dine mål ned. Og i lidt større perspektiv, være bevidst om dine processer. Med bevidsthed kommer viden om, hvordan du fungerer bedst og det betyder, at intet længere kan stå mellem dig og handling på den idé, som vil gøre en markant forskel i din forretning. 

Hvis du var vedholdende, kunne holde fokus og dermed motivation, ville det så gøre en forskel for de mål, du gerne vil nå? Mit bud er, at du om ikke andet ville nå dine mål på den halve tid...

Og det ville alligevel betyde en del for de fleste i disse tider. Undertegnede inklusiv. 

Hvis du mangler støtte til at bevare momentum og nå dine mål, så kan du et par dage endnu nå at melde dig til Momentum-eksperimentet. 3 måneders online-program, som støtter dig i at ændre dine vaner og nå dine mål og samtidig sørger for at bevidstgøre processen, så du kan gøre det igen. Og igen. Og prisen, den er kun symbolsk, fordi jeg forlanger commitment fra dem som deltager i eksperimentet.

Vi starter på tirsdag d. 22. med en introducerende teleklasse. Kan du ikke deltage live, så fortvivl ikke. Alle optagelser (samt diverse video-bonusser og skemaer til planlægning og struktur) er at finde i et online vidensforum, som du har adgang til i alle 3 måneder. 

Vil du være med, flytte din forretning og samtidig lære en hel masse om dig selv og den måde du arbejder på, så klik her

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Lykke blogindlæg Skriv dig op