Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Lykke Rix Del generøst ud af din viden

Del generøst ud af din viden

2.688 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
01 November 2010

Jeg bliver simpelthen nødt til at dele denne bog med jer, og jeg kan vist allerede nu garantere, at det ikke bliver sidste gang, den er genstand for omtale her på bloggen. 

Jeg læser i øjeblikket ReWork. Den er jo egentlig ikke ny, men hvis du ikke har læst den, så er den meget anbefalelsesværdig og for nylig udkommet på dansk. Og har du læst den, så er det sådan en bog, som man vender tilbage til igen og igen - - i hvert fald i mine øjne - og hvis dette blogindlæg kan inspirere dig til netop det, så er jeg sikker på at der sker et eller andet nyt i din forretning i denne uge. 

Og det selv om du ikke udvikler software, som disse fyre gør det. Der er masser af business tips - done the unusual way - i denne bog. 

I dag faldt jeg over "outteach your competition" i stedet for at forsøge at udkonkurrere dem ved at bruge flere penge, markedsføre mere eller ansætte endnu en sælger. Rework argumenterer for, at du i stedet skal undervise, i det du kan. Online og live. Del ud af den viden, som ligger til grund for dit produkt, også selv om det resulterer i, at dine kunder ved rigtig meget om det du sælger og yder værdi med.

Min erfaring fra både mentorgruppe og Workshop om Workshops er, at jo mere folk ved, jo mere vil de gerne vide og derfor er sandsynligheden for at du sælger større, hvis du deler ud af din viden. Du gør dig fortjent til din kundes loyalitet, og din kunde stoler mere på dig, fordi du spiller med åbne kort og gerne deler ud. 

Mest af alt skal Rework anbefales fordi den vender det hele lidt på hovedet. Og selv om jeg ikke er enig i alt, hvad der står, så tvinger bogen mig til at tage stilling og det er altid godt for kreativiteten og udviklingen af min forretning.

Har du læst Rework?

 

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Lykke skriver Skriv dig op