Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Facebook udskyder børsnotering

427 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
31 July 2010

 

Længe har der været spekulationener om hvornår Facebook koncernen bliver børsnoteret. En børsnotering vil for alvor skaffe kapital til virksomheden. Og gøre en række personer ganske rige -  ingen tvivl om det! Blomberg News har talt med en række kilder - tæt på ledelsen af Facebook - herunder den kun 26-årige ejer Mark Zuckerberg. Kilderne angiver at en børsnotering først vil finde sted i 2012. Årsagen er at man ønsker at klargøre selskabet yderligere til de krav som stilles til Børsnoterede selskaber. 

"Byrden ved at være børsnoteret har aldrig været større. Zuckerberg behøver i dag ikke at sætte sin underskrift på fire regnskaber om året og tage ansvar for, at alt, hvad der står i dem, er rigtigt. Det skal han det øjeblik, det bliver noteret," siger Kevin Landis fra finanshuset Firsthand Funds til Bloomberg News.

Facebook ønsker ikke kommentere kilderne over for Bloomberg News.

Analytiker Ray Valdes fra Gartner Inc., udtaler at det er fornuftigt at vente lidt. ”Hvis de har andre kilder til kapital, vil virksomheden formentlig have bedre af at udskyde en børsnotering, indtil Zuckerberg har mere erfaring under bæltet,” siger han til Bloomberg.

Facebook vurderes idag til at have  en værdi på 24,9 mia. dollar. Omsætningen forventes at blive ca.  1,4 mia. dollar i år. Hvilket er en fordobling af omsætningen i 2009. Facebook har idag ca. 500 mio. bruger konti.

 

---

Besøg min blog: loumannlissau.ning.com

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Allan skriver Skriv dig op