Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Tune Hein fra tunehein.dk Oliver Bjerrehus og segmentering frem for alt

Oliver Bjerrehus og segmentering frem for alt

2,374 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
31 August 2012

Min kone og datter diskuterede en reality serie med Oliver Bjerrehus. Jeg så med ud af øjenkrogen og må give manden point for hans ærlighed - forfriskende når folk tør være dem de er, i stedet for håbløst selviscenesatte wannabees (det gælder også på en arbejdsplads!)

Nå men til sagen: min kone mente han ødelagde sin karriere fordi udsendelsen ville optræde som negative associationer når man så hans billede. Min datter mente naturligvis modsat - sejt nok at han tør stå frem og ikke skjuler sig og polerer sit image. Og jeg mente at det var uden betydning for der hvor pengene ligger i modelverdenen er i internationale brands hvis kunder alligevel ikke glor på dansk reality. 

Pointen: det er segmentering der afgør det hele! Og reaktionen er vidt forskellig fra segment til segment. Selv på samme matrikel.

Skal du sælge i min datters segment - så er det en fordel med lidt reality flavour. Skal du sælge i min kones segment er det negativt. Og i mit er det helt ligegyldigt - det var tilfældigt at jeg overhovedet opdagede hvem manden var.

Så generaliser aldrig på tværs af segmenter! Vær knivskarp på din målgruppe (og hvis du har flere så angrib dem hver for sig).

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Tune skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere