Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Julebudskabet...ver. 2

1,462 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
10 December 2011

Vi må hjælpes ad med at få et julebudskab ud. Ikke om et barn i en krybbe, men noget andet. Også vigtigt: Det vi gør, påvirker andre! Vi smitter andre med vores stemning og retorik. Med glæde og med frustrationer.

Ha ha, meget banalt, tænker du nu - og helt rigtigt - men ikke så udbredt tænkning endda. Forleden var jeg taler på en stor lederkonference, og jeg blev hængende og lyttede med. Flot arrangement som sluttede med lidt åbne spørgsmål. En deltager tog ordet og fortalte at det havde været et godt program, men at stolene havde været hårde og meget ukomfortable at sidde i ... Hallo ... ? Hvad sker der med energien for 200 mennesker? Hvilken tanke går de ud ad døren med - inspiration eller hård stol?

Det møder jeg tit. Selv kloge medarbejdere og endda ledere glemmer at de påvirker gruppen og stemningen med det de gør. Det er ikke ond vilje eller dumhed - blot uopmærksomhed. Folk taler energien ned uden at tænke over det. Men energien er alt for dyrebar til at spildes på den måde. Specielt i større grupper.

Det må vi hjælpes ad med at udbrede opmærksomhed omkring!

Mange julehilsner

Tune

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Tune skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere