Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Tune Hein fra tunehein.dk DSB i frit fald + 2011 ledelseskatastrofer top 5 ;-)

DSB i frit fald + 2011 ledelseskatastrofer top 5 ;-)

1,486 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
21 September 2011

2011 har været helt usædvanligt underholdende når det glæder ledelse. Man kunne tro at Grækenlands finansministerium ville løbe med al underholdningsværdien, men sådan gik det slet ikke. Vi kan sagtens være med herhjemme:

1. Først opførte CBS et absurd teater omkring fyringen af en rektor, som gik så skævt at bestyrelsesformanden røg samme vej - og så var hele ledelsen ligesom udraderet med et enkelt slag - altså det sted som forsker og underviser i ledelse ;-)

2. Derefter blev schweiziske Gate Gourmet lænset for intet mindre end 130 mill kr af den danske chef - jeg troede ellers at netop schweizere var svære at nare når det kom til penesager...

3. Så fulgte DSBs cover-up af en helt fraværende økonomistyring af flyvske udenlandske ambitioner (her mener jeg jo at begrundelsen for en offentlig organisation er noget med en særlig vigtig service for borgerne - og de bor jo som bekendt mest i Dk, så de eneste offentlige organisationer der har noget at gøre i udlandet er vel ambassaderne).

4. Men det blev trængt i baggrunden af selveste Pandora som gennem sommeren har leveret en kæde af spetakulære selvmål - lige fra nedjustering til en direktør som i Berlingske vanærer sin kunder - til en efterfølgende fyring (hvorfor gjorde de de ikke før og skånede os for den oplevelse?) - til den totale strategi-forvirring med følgende kursnedsmeltning af japanske dimensioner...

5. Men lige som man troede at priserne var fordelt kom TV avisen i går... og sikke et comeback for DSB! Top news er en tillidsmand som føler sig kaldet til at referere et lukket HSU møde til hele Danmark - og sætter trumf på med at vi kan forvente at ca. halvdelen af al togdrift må indstilles... Tak for kaffe - har man set magen siden B&W i 70'erne...? Man fornemmer hvordan al samspil og ledelse i den virksomhed styrter i grus, i et enkelt grusomt øjeblik - primetime! (Det er så galt at bestyrelsesformanden efterfølgende må udsende en pressemeddelelse hvor han desparat prøver at afrette fokus i retning af nogle konsulenter...det gør man altså kun hvis man er helt strippet for meningsfulde budskaber og virkelig suger grundvand;-)

- sig ikke at ledelse er kedeligt. Og ligesom man kan lære af best practice.... Mange hilsner Tune

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Tune skriver Skriv dig op