Kunder, koncept og Kapital Er det svært at skaffe kunder og investorer? - Kunder, koncept og kapital - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

Om denne blog

Kunder, koncept og kapital
 

Syndication

 

Archives

 

Er det svært at skaffe kunder og investorer?

Iværksætteres største problemer er at finde et levedygtigt koncept, samt at skaffe kunder og kapital. Det skyldes, at virksomhederne ser indad, hvilket som udgangspunkt giver god mening. Men ved at tilføje et eksternt perspektiv kan det sikres, at konceptet får ny livskraft.

På lister over iværksætteres og mindre virksomheders største problemer, er de største oftest at definere et levedygtigt forretningskoncept, samt at skaffe kunder og kapital.

Det skyldes ofte, at forretningsideen oftest tager udgangspunkt i en særlig kompetence eller interesse som virksomhedens stiftere har. Dette fokus giver god mening i nutidens transparente verden drevet af internettet. Her skal man nemlig have unikt koncept som er svært at kopiere, hvis det skal overleve på langt sigt.

På den anden side er det jo et problem der ikke er kunder nok til at salget af virksomhedens produkter kan dække de løbende udgifter. Og hvis man har problemer med at skaffe kunder, samt ikke har en plan for hvordan man får fat i dem, er det vanskeligt at skaffe investorer.

Derfor er det en god ide at stille skarpt på forretningskonceptet og stille sig selv disse spørgsmål: Hvordan skaffer jeg det tilstrækkelige antal kunder til mit nuværende koncept? Skal konceptet justeres således, at det henvender sig til andre/flere kunder?

Hvis man således har dokumentation for, at der er et tilstrækkeligt marked for ens produkter og, at man ved hvordan man får fat i kunderne, er det lettere at skaffe kapital til kassekreditten.

Derfor giver det god mening at se forretningskonceptet efter i sømmene, skaffe dokumentation for marked og kundebehov, samt at lave en plan for hvordan man får fat i kunderne. Hvis man har det, skal investorerne nok komme.


Besøg vores andre hjemmesider :
lll