Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Ka’ du blive klogere – med tilskud?

1,420 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
04 December 2017

”Vejrudsigten gældende til tirsdag morgen. Kold og bidende østenvind. Udbredt snefald fra sydvest. Risiko for fygning. Dagtemperatur mellem 1 og 4 graders frost” Velklingende højtalerlyd for sneglade skoleelever. Irriterende omkostningstung larm for mange virksomheder.

Vintersæsonen er for mange virksomheder en usikker tid. Nogle brancher er på grund af årstid uden for sæson. Andre er meget følsomme overfor vejret, og har derfor nedsat aktivitet. Vinteren er bare kold, mørk og dyr for mange selvstændige.

Har du overvejet om denne dyre tid for din virksomhed skulle bruges på at dygtiggøre dig. Det findes rigtig gode muligheder for efteruddannelse, hvor du kan få VEU-godtgørelse, mens du går på kursus. Som selvstændig kan man få tilskud i op til 10 uger om året.

For at du kan få VEU skal du være i lønarbejde eller have selvstændig hovedbeskæftigelse. Du må ikke have en uddannelse, på højere niveau end en erhvervsuddannelse eller lignende. Undtaget fra dette er du, hvis din uddannelse er forældet (dvs. ikke være brugt i mindst fem år).

Du kan for eksempel få kursusgodtgørelse (VEU) til:

  • arbejdsmarkedsuddannelser (efteruddannelse.dk)
  • visse enkeltfag/deltidsuddannelser, fx inden for landbrug og social og sundhed
  • den grundlæggende PGU-merituddannelse til dagplejer, omsorgshjælper mv.
  • visse taxi-kurser.

Se mere om denne mulighed for at dygtiggøre dig her, samtidig med at du får et lille tilskud til din vinterramte virksomhed.

Hvis du har ansatte i din virksomhed kan du som arbejdsgiver få refusion hvis de deltager på et kursus. Se meget mere om dette her

Du er altid velkommen til at kontakte Krifa Erhverv på 7227 7800 for mere vejledning.

 

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Jan blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere