Amino Ekspertblog

Blog om a-kasser og dagpengeregler for selvstændige

Spring ud, spring ud – på dine skæve ben …

31. oktober 2016 | 921 Visninger | 3 kommentarer
Hvor mange stjerner giver du? :

Amino Ekspertblog

Krifa Erhverv

Blog om a-kasser og dagpengeregler for selvstændige

De kolde, glatte trin, der fører mig op på 3-metervippen. Den bleggrønne belægning på vippen. De rystende knæ og sitrende tæer. Hovedet fyldt af paniktanker. Langt, langt under mig den gennemsigtige vandoverflade. Jeg springer nu. Nej, jo … måske – bare jeg turde …

 

Mange iværksættere står der på vippen – tør jeg springe. Det kan være så svært at tage det første skridt. Holder min idé? Den økonomiske risiko. Succes eller fiasko. Bekymringer og katastrofetanker, der får den konsekvens, at du står der på et ben på vippen. Tør jeg springe?

En hel uge med iværksætteri
I uge 46 er der iværksætteruge. Over hele landet får du mulighed for at snuse til livet som selvstændig og samtidig blive klogere på, hvad det indebærer og har af fordele og ulemper.

                                                              

Mange arrangementer løber af stablen, og de henvender sig både til iværksættere og virksomheder, der vil vækste. Du kan her se, hvad der arrangeres i løbet af ugen.

 

Ud over de fysiske arrangementer bliver der afholdt online-undervisning: Du kan sidde hjemme ved din skærm og blive klogere på start af selvstændig virksomhed, neuromarketing eller LinkedIn. Mulighederne er mange. Se disse onlinemuligheder her.

Om iværksætterugen
Iværksætterugen fra den 14. til den 17. november bliver arrangeret af Erhvervs- og Vækstministeriet og er en del af Global Entrepreneurship Week, som 150 lande deltager i. I år er ugens tema digitalisering. Det er et fremragende tiltag, som iværksættere og selvstændige bør tjekke ud. Du risikerer at blive klogere.

saxis

Læs også


Kommentarer

Rued  den 03-11-2016 kl. 17:03

Det bliver fedt! Jeg glæder mig til Uge 46 - altid masser af inspiration og motivation - nærmest ligegyldigt, hvad man går til :)

Rued

Er kommentaren brugbar? 2 0
Laila B  den 03-11-2016 kl. 20:01

I Odense afholder vi nu for fjerde gang en hel uges iværksætterfestival i uge 46. Hele 20 gratis workshop fordelt på arr. for jer der endnu ikke har fået CVR nummer og andre for dem som allerede er i gang. Du kan læse mere og tilmelde dig til IVÆRKSÆTTERFESTIVAL 2016 odense.dk/startup eller gennem Stjerneskibets facebookside.

Er kommentaren brugbar? 1 0
Jan Vindum Fredensborg  den 07-11-2016 kl. 07:21

Om en uge går det løs. Vi afholder det første webinar mandag kl. 8.00 hvor vi serverer morgenkaffe for Jesper Koch, og bliver provokeret til at tænke og være anderledes. Neuromarketing er ordet.

Er kommentaren brugbar? 1 0
 

Om denne blog


Få besked når Krifa Erhverv skriver


Krifa Erhverv på nettet

En a-kasse med mange fordele

Vi tror, at du som iværksætter gerne vil arbejde under trygge rammer og bruge din energi på din forretning. Så er Krifa Erhverv for dig. Vi kender de udfordringer, du kan stå med som iværksætter.

Når du vælger os, får du en a-kasse, der er meget mere end dagpenge. Vi hjælper dig med at lykkes og få god arbejdslyst.

Vil du vide mere?
Du er altid velkommen til at kontakte virksomhedsrådgiverne ved Krifa Erhverv på 722707800 eller info@krifaerhverv.dk

Besøg vores website 

Bliv medlem af vores gruppe på LinkedIn


Seneste kommentarer