Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Hans Stokholm Kjer fra Kjers Kommunikation 5 Troværdighedstip. Skab et personligt brand.

5 Troværdighedstip. Skab et personligt brand.

5,092 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
23 August 2011

Her er fem korte tips til, hvordan du opbygger et troværdigt personligt brand på et seriøst forum som f.eks. Amino.

1. Vis hvem du er
2. Lyt og forstå
3. Svar, hvis du kender svaret
4. Anbefal andre
5. Giv og skab værdi

ad 1.
Hvis du vil fremstå troværdig på nettet, skal du være klar til at stå ved, hvem du er. Angiv så mange oplysninger, at folk kan tjekke din identitet. Vi gider ikke stole på nogen, der kan være hvem som helst.
Men husk også at nettet er taknemmeligt. Du vælger selv, hvilke af dine mange sider, du vil trække frem, når du profilerer dig. Hold fokus i det enkelte forum. Fokusér primært på dit forhold til det enkelte forums formål og overordnede emne. Men brug dine andre sider sporadisk til at fremstille dig selv som et "helt" menneske.

ad 2.
Lyt - også selvom det skal foregå med øjnene. Det er ikke nok at "høre" hvad folk siger. Du skal "lytte til" hvad folk har at sige. Vær til stede og opmærksom i din læsning af andres fremstillinger. Og lad det fremgå af din kommunikation, at du har forstået problemstillingerne.

ad 3.
Når du har forstået problemstillingerne i en tråd, så giv et relevant svar. Jo oftere og jo mere relevant, du svarer, des merre troværdighed scorer du. Hvis du ikke kender svaret, eller hvis du kun kan bruge svaret som en løftestang til at hævde dig selv på andres bekostning, så sæt dig på dine hænder. Eller gå evt. videre til pkt. 4.

ad 4.
Anbefal andre. Men sørg for at anbefalingerne er relevante. Hvis du anbefaler noget, som du selv har økonomisk eller personlig interesse i, så stå ved det. Ellers taber du troværdighed så snart nogen "afslører" den rette sammenhæng. Når du anbefaler andre, giver du værdi til den hjælpsøgende, den anbefalede og dit eget personlige brand.

ad 5.
Drop alle tanker om den værdi, du selv skal trække ud af et forum. Den kommer af sig selv, når du har opbygget et sundt og godt personligt brand. Hold dit ubetingede fokus på, hvordan du kan skabe værdi hos andre. Og sørg for, at den viden, du deler ud, er værdifuld.

Og så har jeg slet ikke fået skrevet, at du skal være ærlig - for det er du jo i forvejen.Angel

Venlig hilsen

Hans

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Hans skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere